Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Cestovanie / 7. február 2019

Najkrajšie boutique výletné lode

Hotely, penzióny, ale aj apartmány či dokonca aerolinky sa snažia z cestovania urobiť unikátny zážitok. Už nejde len o poskytnutie miesta na prespanie a možnosti prepravy, ale o dokonalý servis.

Najkrajšie boutique výletné lode

Hotely, penzióny, ale aj apartmány či dokonca aerolinky sa snažia z cestovania urobiť unikátny zážitok. Už nejde len o poskytnutie miesta na prespanie a možnosti prepravy, ale o dokonalý servis. V letectve sa to odráža do dizajnovej 1.triedy, v hoteloch napríklad do prezidentských suít. Čo nám však vedia ponúknuť výletné lode?

Zatiaľ čo mnohé výletné lode sa sústreďujú na masy a monumentálnosť samotnej lode, uniká im jedna dôležitá maličkosť- autenticita a dizajn. Tieto výletné lode však majú dotiahnutú každú stránku a patria k tým najkrajším.

S.S. Joie de Vivre, Uniworld

Inšpirácia za dizajnom tejto lode pochádza z Paríža v období 30. až 50.rokov, pričom dôraz sa kládol na unikátne, ručne vyrábané dekorácie, medzi ktorými nájdete aj starožitností či maľby. Na palube je 54 kajút.

Le Lyrial, Ponant

Na tejto lodi nájdete 122 kabín navrhnutých dizajnérom Jean-Philippe Nuelom, ktorý má na svedomí tie najštýlovejšie hotely v Paríži. Jeho inšpirácia pochádza z Art Deca s nádychom stredomorského dizajnu.

2

Aqua Mekong, Aqua Expeditions

Skutočne maličká loď pozostáva len z 20 suít. Plaví sa po rieke Amazon a o jej interiéry sa postaralo architektonické štúdiu Noor Design z Vietnamu, ktoré sa sústredilo na prírodné materiály a čistotu línií.

3

Sanctuary Ananda, Sanctuary Retreats

Ak máte chuť plaviť sa po rieke Ayeyardway v Mjanmare, toto musí byť vaša voľba. Interiér kombinuje drevo s vysokým leskom, orientálne vzory a luxusné látky.

4

Amazon Discovery, Haimark

Loď, ktorá sa plaví po Južnej Amerike vás privíta nádherným interiérom sústredeným okolo tradičného juhoamerického umenia a materiálov s nádychom modernej jednoduchosti. Neraz ubytuje iba 44 hostí.

5

Duoro Ellegance, Riviera Travel

Loď, ktorá bude splavovať rieku Duoro využíva vo svojich interiéroch udržateľné drevo, lesklú meď, trblietavé sklo a dokonalé presvietenie, vďaka čomu na nej vyniká každý detail.

9

Foto: archív spoločností

1468

Súvisiace články