Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Cestovanie / 18. apríl 2017

Tulum: Moderný raj bohémov (2)

Miesto, na ktorom sa spája nostalgia histórie a pokrok modernej doby. Miesto, kde zastal čas, miesto, ktoré neustále napreduje.

Tulum: Moderný raj bohémov (2)

Miesto, na ktorom sa spája nostalgia histórie a pokrok modernej doby. Miesto, kde zastal čas, miesto, ktoré neustále napreduje. Taký je mexický Tulum.

 

 

Ukrytý v džungli ako poklad chránený pred útokom civilizácie a zhonom bežných dní, Tulum je mestečko, v ktorom by si mnohí z nás priali zostať navždy. Všetko tu funguje v súlade s prírodou, no zároveň veľmi moderne a vyspelo. Kultivovane, no zároveň uvoľnene. Úsmev tu lieta vo vzduchu ako vírus, ktorý vás nakazí hneď po príchode a počas svojho pobytu sa ho určite nezbavíte. Všetci chodia bosí a odetí ako bohémski králi. Ojedinelé čaro miesta ešte vyzdvihujú butikové dizajnové hotely a reštaurácie s ponukou čerstvých a zdravých pochúťok, všetko eko, chic, a samozrejme, beautiful. Zdravý životný štýl a dobrá hudba je v Tulume súčasťou každodennej rutiny, tento rok si tiež vyslúžil titul hlavného mesta jogy a je obľúbenou destináciou celebrít, umelcov a ľudí z módneho biznisu.

 

10

11

15

16

24 hodín v Tulume s nami môžete stráviť prostredníctvom stránok v najnovšom vydaní magazínu Top Fashion.

text: redakcia, foto: AZULIK RESORT, Fischer, redakcia

    1952

    Súvisiace články