Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Cestovanie / 17. jún 2013

Tím BUBO už 20 rokov pomáha ľuďom objavovať našu planétu

Cestovná kancelária BUBO už 20 rokov sprevádza na cestách turistov, ktorí dychtia po nevšedných dobrodružstvách. V súčasnosti ponúka veľmi bohatú nádielku cestovateľských zážitkov na všetkých kontinentoch sveta.

Tím BUBO už 20 rokov pomáha ľuďom objavovať našu planétu

17.6.2013

Cestovná kancelária BUBO už 20 rokov sprevádza na cestách turistov, ktorí dychtia po nevšedných dobrodružstvách. V súčasnosti ponúka veľmi bohatú nádielku cestovateľských zážitkov na všetkých kontinentoch sveta. Pracovníci kancelárie svorne tvrdia, že zoznam zájazdov neslúži iba na to, aby ponuka iba „vyzerala" atraktívne. Dané cesty sami realizujú a systematicky pracujú na tom, aby zákazníci v každej destinácii zažili čo najviac.


Na zozname nájdete cesty do každej krajiny Ameriky, od Aljašky až po Patagóniu, ale aj zájazdy do ázijských štátov, vrátane tých najexotickejších. Kancelária sa môže pochváliť aj jednoznačne najširšiou ponukou ciest do Afriky, a to od obľúbeného safari až po návštevy kmeňov, ktoré dodnes – takmer neobjavené – žijú na svojom území. Nemožno zabudnúť ani na Európu či Oceániu, na ktorú sa BUBO špecializuje. V katalógu už niekoľko rokov nájdete aj zájazdy na šiesty kontinent, do Antarktídy.

Bubo_01_Lubos_FellnerVybaví nevybaviteľné
„Pripraviť kvalitný zájazd trvá roky. Treba totiž dotiahnuť detaily, ale zároveň neustále hľadať vylepšenia a nové možnosti po celom svete," podotýka Ľuboš Fellner, zakladateľ cestovnej kancelárie. Napriek tomu, že interne si vyslúžil rešpekt a tomu zodpovedajúcu prezývku „boss", stále zostáva srdcom spoločnosti. Zamestnanci o ňom hovoria, že vybaví aj nevybaviteľné. Zodpovedá za kvalitu zájazdov a za nové programy, najmä v stati EXPEDITION. Sám je vynikajúcim sprievodcom na všetkých kontinentoch, a to bez výnimky. „Podstatné je, že sme tvorcami svojich vlastných produktov. Krajiny, ktoré vás pozývame spoznať, sme precestovali krížom-krážom. Na základe toho dokážeme vybrať len to najlepšie. Trasy plánujeme tak, aby mohli naši klienti spoznať maximum a zároveň si dobre oddýchli," dopĺňa Ľuboš Fellner.


Chcete vedieť, akí ľudia stoja za cestovateľskými dobrodružstvami BUBO, alebo s kým budete mať tú česť? Prečítajte si, čo nám o niektorých z nich prezradil ich „boss":

Bubo_02_Pavel_FellnerPavel Fellner
Obchodný riaditeľ, ktorý zodpovedá za fungovanie kancelárie, propagáciu a cestovateľské festivaly. Keďže „drží kasu" a rozdeľuje peniaze, neoplatí sa s ním pohádať :) Robí desať vecí naraz a tomu zodpovedá aj stav jeho stola. Málokto o ňom vie, že hrá 21 rokov na klavíri. Našich klientov sprevádza v Indonézii, Venezuele, Indii, Barme a v iných krajinách Ázie, Latinskej Ameriky a Afriky.

Bubo_03_Andrea_BabisovaAndrea Babišová
Nerada varí, nerada žehlí, ale na stretnutiach s ľuďmi, či už v kine alebo kaviarni, je vo svojej koži. Vysokú školu si vybrala naozaj od srdca. Svoje teoretické poznatky teraz obohacuje praktickými vedomosťami z našej kancelárie. Na starosti má prípravu zájazdov, odpovedá na vaše prihlášky, stará sa o dopravu na letisko a rovnako úspešne šíri dobrú náladu. Precestovala Indonéziu, Thajsko, Malajziu, ale aj Keňu so Zanzibarom.

Bubo_04_Hana_NanovaHana Naňová
Cez deň aj v noci pre vás Hanka vyhľadáva tie najlepšie letenky do sveta, so skvelým ubytovaním a sprievodným programom. Ak sa objaví akýkoľvek problém s letenkou, môžete si byť istí, že Hanka ho s prehľadom vyrieši.

Bubo_05_Jozef_ZeliznakJozef Zelizňák
Dlhé roky bol naším najlepším sprievodcom. Okrem svetových jazykov plynule hovorí po nórsky a švédsky a o svojich sprievodcovských kvalitách a skúsenostiach presviedča našich klientov dodnes. Ak nám chcete dať spätnú väzbu na našich sprievodcov, on je najpovolanejšou osobou zo všetkých. Zodpovedá totiž za ich výchovu, aj znalosti o krajinách a oblastiach, v ktorých zákazníkov sprevádzajú, za ich vystupovanie a správanie sa ku klientom. Okrem toho je zodpovedný za internet a všetko, čo s ním súvisí, ako aj za spracovanie ponúk pre firemné zájazdy na kľúč.

Bubo_06_Juraj_OndrejcikJuraj Ondrejčík
S našou kanceláriou sa prvýkrát zoznamoval, paradoxne, v exotickej Indii. Stretnete sa s ním však aj v Mexiku, Karibiku, na Blízkom Východe, v ďalekej Číne či v priateľskom Thajsku. Od roku 2012 je zodpovedný za náš front office a po večeroch nás zabáva svojou indickou angličtinou.

Bubo_07_Kristina_PilvanovaKristína Pilváňová
Pravá ruka vedúcej spracovateľského centra, ktorá svoju prácu zbožňuje a robí ju s vášňou. Treba poslať pas? Zaplatiť doplatok? Ona bude tou, ktorá vám to pripomenie. Pripravuje podklady klientov k zájazdu a môžete sa na ňu spoľahnúť, že vám ich vždy dodá bezchybné.

Bubo_08_Martina_CamekovaMartina Čameková
Začala v BUBO ako klient ešte počas štúdia švédčiny, nakoniec však neodolalala a sama k nám prišla robiť sprievodkyňu. Na cestách ju môžete stretnúť najmä v milovanej Škandinávii, ale aj inde v Európe. Najradšej zo všetkého robí novú stopu v čerstvom prašane a (momentálne) miluje tyrkysovú farbu, hoci slabosť má aj pre žiarivú zelenú, oranžovú a žltú. Na ekvádorskom rovníku zistila, že aj v teplých krajinách je krásne a pustila sa do španielčiny. Turistov sprevádza aj v Thajsku, Ománe či v Afrike. Keď práve necestuje, sedí v kancelárii, dáva pozor na vaše platby a odpovedá na maily. Je zodpovedná aj za našu facebookovú stránku.

Bubo_09_Miroslava_SulkovaMirka Šulková
S BUBO-m sa tiež zoznámila kedysi dávno v Thajsku ešte ako klientka a rozhodla sa stať jeho súčasťou. Je prvou tvárou, ktorá vás v kancelárií víta. Najradšej odpovedá na otázky o juhovýchodnej Ázii, Japonsku, New Yorku, Dubaji, Indii a južnej Afrike, ktoré zažila na vlastnej koži. Nech je kdekoľvek, chce vidieť, ochutnať a zažiť všetko. Miluje Európu, taliansku kuchyňu, prekvapenia, umenie a dlhé noci v dobrej spoločnosti.

Bubo_10_Sona_SajanovaSoňa Sajanová
Odpovedá na vaše prihlášky a spracováva platby. Je schovaná v „back office", ale robí za troch. Na pohovore si ma získala tvrdením, že „miluje papierovanie". Je dôkazom, že BUBO si vyberá ľudí, ktorí budú mať svoju prácu naozaj radi. Okrem toho nedá dopustiť na horskú prírodu, domáci relax a dobré čaje. Cestuje po Európe, no má za sebou aj Kubu, Dubaj, Japonsko, Thajsko či Vietnam. A ešte určite neskončila...

text a foto: BUBO


 

    6563

    Súvisiace články