Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Cestovanie / 27. november 2012

Dovolenka v exotickom feng šuej raji

Ak zvažujete kúpiť niekomu zážitkový vianočný darček, máme pre vás tip. Na ostrove Mauricius leží šesťhviezdičkový hotelový rezort Le Prince Maurice.

Dovolenka v exotickom feng šuej raji

27.11.2012

Ak zvažujete kúpiť niekomu zážitkový vianočný darček, máme pre vás tip. Na ostrove Mauricius leží šesťhviezdičkový hotelový rezort Le Prince Maurice. Výnimočný je tým, že v tomto roku prešiel komplexnou rekonštrukciou. Tri mesiace, od júna do konca augusta, bol hotel úplne uzatvorený, výsledok však stojí za to...

Le_Maurice_Prince_uvodny

Le_Maurice_Prince_premenaNová vínna pivnica aj plávajúci bar
Kľúčovými bodmi obnovy boli spa, bazény, vily, apartmány a hlavné reštaurácie. Súčasný priestor hotelových kúpeľov Spa de Constance sa vďaka svojej rastúcej popularite doplnil o ďalšie miestnosti, najnovšie majú hostia k dispozícii jedinečné procedúry kozmetickej značky Sisley. Kto nemá chuť plávať v mori, môže si vychutnať nový vyhrievaný bazén. Apartmány pre zmenu dostali nové luxusné kúpeľne, zatiaľ čo hlavná reštaurácia L'Archipel získala vylepšený výhľad na bazén a belostnú pláž. Milovníci vín sa však asi najviac potešia novej vínnej pivnici, ktorá susedí s reštauráciou a je vybavená exkluzívnym svetovými značkami vín. LeBarachois - jedinečná plávajúca reštaurácia - ponúka nové menu rybích špecialít a morských plodov. V blízkosti LeBarachois si miesto našiel nový plávajúci bar - toto moderné miesto umožní návštevníkom stráviť večer pri počúvaní živej hudby či DJ setov, doplnené napríklad o ochutnávku vína.



Le_Maurice_Prince_feng_suejHarmónia v duchu feng šuej
Architektúra rezortu je postavená na princípoch feng šuej. Postele sú situované vysoko nad podlahou, aby nebránili prúdeniu energie. V reštaurácii L'Archipel nájdete množstvo stĺpov, centrálnu časť však podopierajú betónové piliere, aby sa energia sústredila uprostred, a drevené stĺpy sú rozmiestnené po okrajoch. Aj záhrada je navrhnutá do najmenších detailov. Vysadené sú v nej napríklad nočné jazmíny, ktoré začínajú kvitnúť pri západe slnka a zapĺňajú vzduch svojou omamnou vôňou.

zdroj: Constance Hotels and Resorts

    8569

    Súvisiace články