Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Gastro / 18. jún 2020

Ľadové leto v ružovom šate

Viac ako 10 rokov trvalo, kým sa zobyčajnej čokolády stala ružová – Ruby čokoláda. Na trhu je ešte len necelé tri roky, no je skvelým dôkazom toho, že aj sladké dobroty sa neustále dokážu posúvať vpred.

Ľadové leto v ružovom šate

Viac ako 10 rokov trvalo, kým sa z obyčajnej čokolády stala ružová – Ruby čokoláda. Na trhu je ešte len necelé tri roky, no je skvelým dôkazom toho, že aj sladké dobroty sa neustále dokážu posúvať vpred. Toto leto prináša značka Magnum na trh úplne prvý Ruby nanuk, ktorý v sebe spája dekadentného ducha značky a inovácie modernej doby.

Magnum Ruby je exkluzívnou novinkou, ktorou si môžeme spríjemňovať naše letné dni. Tak, ako sa dalo od značky očakávať, jej netradičné postupy a neustále experimenty sa opäť postarali o dokonalé prepojenie lahodnej chute s unikátnymi tónmi ruby čokolády. V tejto exkluzívnej dobrote sa tak môžete tešiť z vrstvy bielej čokolády a malinového krému, ktoré sú zahalené do krásnej polevy z Ruby kakaových bôbov, čo je potešením nielen pre naše chuťové poháriky, ale aj pre oko.

Ruby HP Ingredients mod 965x868

Netypická, no lahodná chuť Ruby čokolády vás prekvapí svojou sviežosťou, ktorá je krásne dopĺňaná malinovým krémom. Zmrzlina z bielej čokolády zase pridáva svoju typickú sladkosť, ktorá harmonizuje každé sústo. Farba Ruby čokolády je navyše úplne prirodzená, nedofarbuje sa žiadnymi pridanými látkami, a je výsledkom dlhoročného výskumu a šľachtenia. Aj po chuťovej stránke je úplne iná, má v sebe výrazne ovocné tóny, ktoré vynikajú sviežosťou a šťavnatosťou.

Ruby ProductPage 490x490

Ruby sa dostala na trh roku 2017 a o jej vznik sa postarala spoločnosť Barry Callebaut, ktorá je popredným výrobcom čokolády na svete s históriou dlhou viac ako 175 rokov. Práve jej expertíza sa postarala o najväčší objav od vynájdenia bielej čokolády v 80.rokoch. Ruby sa tak hrdo môže zaradiť medzi bielu, horkú a mliečnu čokoládu, ako ďalší, plnohodnotný typ čokolády. Vďaka svojej jedinečnej chuti a farbe si Ruby okamžite získala obrovské zástupy fanúšikov vrátane svetových šéfkuchárov a cukrárov.

Teraz si Ruby môžeme dopriať aj my v tej najosviežujúcejšej, dekadentnej a dobrodružnej forme, akú nám ponúka Magnum. A aký teda je Magnum Ruby? Nie je horký, ani príliš sladký, ani príliš ovocný. Je jednoducho Ruby.

Foto: Magnum

1862

Súvisiace články