Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Gastro / 25. február 2020

Tipy na obľúbené kaviarne od našich známych modeliek

Kaviarne so zaujímavým interiérom akvalitnou šálkou kávy sú miestom, ktoré vždy dokáže nabiť tou správnou energiou. My sme sa tento krát nechali inšpirovať slovenskými ačeskými modelkami anazreli na miesta, ktoré samy sobľubou navštevujú.

Tipy na obľúbené kaviarne od našich známych modeliek

Kaviarne so zaujímavým interiérom a kvalitnou šálkou kávy sú miestom, ktoré vždy dokáže nabiť tou správnou energiou. My sme sa tento krát nechali inšpirovať slovenskými a českými modelkami a nazreli na miesta, ktoré samy s obľubou navštevujú.

@erikapalko

Erika Palkovičová

Modelka z agentúry Elite sa síce posledný rok zdržiava prevažne v New Yorku, kde momentálne žije, no svoju obľúbenú kaviareň má aj v starom meste v centre Bratislavy. Na šálku dobrej kávy či ľahký obed si rada zabehne do Mondieu, ktoré je známe svojou francúzskou atmosférou a vkusnými priestormi.

1. erikapalko@erikapalko

Kristína Činčurová

Modelka Kristína Činčurová je taktiež milovníčkou pekných miest, kde si môže vychutnať čas s priateľmi a spríjemniť deň. Naraziť na ňu môžete napríklad vo Vespe, ktorá je vyhľadávaná najmä v teplých mesiacoch, kedy je možné sedieť na terase a nasávať energiu mesta a slnečných lúčov.

2. kristinacincurova@kristinacincurova

Denisa Dvořáková a Michaela Kocianová

Kamarátky a modelky agentúry Elite nedajú dopustiť na vychytenú pražskú kaviareň, v ktorej sa rady schádzajú so svojimi známymi. Reč je o známom Café-Café, kde sa často stretávajú ľudia z módneho biznisu. Vysvietený retro bar a moderný interiér dodávajú celému miestu správnu vibráciu.

3. denisadvorakova@denisadvorakova

Barbora Podzimková

Česká topmodelka Bára nedá dopustiť na Bistro 8 nachádzajúce sa v známej pražskej štvrti na letnej. Domáce bistro s chutnými raňajkami a čerstvou kávou si chytilo za srdce aj nás a toto kúzelné miesto odporúčame navštíviť milovníkom netradičných hipsterských kaviarní.

4. barborapodzimkova@barborapodzimkova

Barbora Brušková

Slovenská modelka z Elite Bratislava má svoj druhý domov v Paríži a tipy na útulné kaviarne s pravou francúzskou atmosférou by nám vedela sypať z rukáva. Do jednej z najznámejších parížskych kaviarní s dlhoročnou tradíciou si modelka rada zájde vo svojom voľnom čase. Ak sa chystáte na víkend do tohto romantického mesta, zaručene navštívte legendárne Café de Flore.

5. barborabruskova@barborabruskova

Autor: Martina Brejová

1613

Súvisiace články