Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Gastro / 17. jún 2019

Povzbudzujúce osvieženie s príchuťou austrálskych pláží

Predstavte si ten najhorúcejší okamih dňa, kedy si neželáte nič iné len skočiť do vody. Ak práve nemáte túto možnosť, dokonalé osvieženie nájdete v orosenom pohári ľadovej kávy.

Povzbudzujúce osvieženie s príchuťou austrálskych pláží

Predstavte si ten najhorúcejší okamih dňa, kedy si neželáte nič iné len skočiť do vody. Ak práve nemáte túto možnosť, dokonalé osvieženie nájdete v orosenom pohári ľadovej kávy.

Hovorí sa, že pitie studenej kávy prospieva ženskej kráse. Dokonca je vedecky preukázané, že ľadovú verziu kvalitného kofeínového nápoja efekt povzbudenia znásobuje. Doprajte tak svojim chuťovým bunkám zážitok z opačnej strany zemegule z limitovanej edície ľadových káv Nespresso, ktoré vás prenesú opačnú stranu zemegule. Azúrovo modré more, nekonečná slnečná obloha a dni, ktoré pokračujú ešte dlho po západe horúceho slnka – práve austrálske leto sa stalo inšpiráciou najnovšej limitovanej ponuky ľadových káv Nespresso. Kávoví odborníci spoločnosti Nespresso vytvorili dve nové kávové zmesi, ktoré skvele chutia s ľadom a ktoré vás ihneď prenesú na austrálske pobrežie za skvelou gurmánskou výpravou, po ktorej nemusíte riešiť jet lag. Môžete si vybrať z dvoch lahodných káv v limitovanej edícii. Každá z nich sa pripravuje jednoduchým spôsobom v troch krokoch.

Long Black Over Ice

Na uvoľnenie počas obedovej pauzy, alebo ako relax po práci skúste Long Black Over Ice – zmes káv z Južnej Ameriky a východnej Afriky, ktoré sú preslávené svojou čerstvou, ovocnou a kvetinovou arómou a ktoré boli iba zľahka opražené, aby sa zachovala ich živosť. Vezmite ľad a perlivú vodu, do ktorej pripravíte kávu; výsledkom bude ľadová káva s plným telom a osviežujúco iskrivými ovocnými tónmi.

Flat White Over Ice

V prípade, že si chcete dopriať viac v rámci víkendového odpočinku, vyskúšajte Flat White Over Ice – zmes tmavých pražených káv s výraznými korenenými tónmi. Na ľad nalejte mlieko a doplňte kávou na získanie hladkého, krémového nápoja s bohatou arómou a intenzívnou, plnou chuťou.

monin

TIP: Pokiaľ chcete svojim ľadovým kávam dopriať originálne prekvapenie, ponúka Nespresso v spolupráci so značkou gurmánskych sirupov Monin limitovanú edíciu mini sirupov (50 ml) s príchuťou vanilka, karamel a kokos. Pridajte si k Long Black Over Ice trošku kokosového sirupu, alebo si vychutnajte kombináciu Flat White Over Ice s karamelom.

Text: Jana Gombošová

1464

Súvisiace články