Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Gastro / 2. január 2019

Detox počas 24 hodín

Povianočné anovoročné obdobie si doslova pýta jemný detox. Nielenže organizmus konečne odľahčíte po dňoch plných toho najlepšieho jedla achutných drinkov, ale aj správne vykročíte do nového roku.

Detox počas 24 hodín

Povianočné a novoročné obdobie si doslova pýta jemný detox. Nielenže organizmus konečne odľahčíte po dňoch plných toho najlepšieho jedla a chutných drinkov, ale aj správne vykročíte do nového roku. A navyše to zvládnete počas 24 hodín!

Spite

Kvalitný spánok je základ všetkého. Doprajte si poriadne dlhý, relaxačný spánok, pokojne aj 10 hodín, aby sa vaše telo stihlo dokonale zregenerovať. Následne nastúpte na svoj pravidelný denný rytmus a neprekračujte 8 hodín spánku, ale doprajte si minimálne 6 hodín každú noc.

Pite

Príjem tekutín je extrémne dôležitý počas celého roka, avšak pri detoxe ešte o niečo viac. Nielenže vám pomôže z tela vyplaviť všetky škodliviny, prečistí organizmus a dopĺňa minerály.

Naťahujte sa

Strečing nie je doménou športovcov. Natiahnite sa preto hneď ako ráno vstanete, prekrvíte tým celé telo, natiahnete svaly. Stačí vám na to 5 minút.

Pomôžte si bylinami

Pomoc bylín sa zíde aj v tomto prípade. Žihľavový čaj je známy svojim odvodňujúcimi účinkami, no navyše reguluje správnu funkciu tráviaceho systému.

Doprajte si vitamíny

Nezabudnite prijímať dostatočné množstvo vitamínov a minerálov. Čím viac totiž pijete, tým viac tekutín a s nimi aj prospešných látok vylučujete. Zabezpečte si preto tablety s obsahom solí, doplňte magnézium a draslík.

1601

Súvisiace články