Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 9. apríl 2021

Jarná účesová inšpirácia

Jar znamená pauzu všetkým čiapkám, ktorými sme sa udržiavali v zime v teple. Teraz si môžeme vychutnať viac voľnosti aj v účesoch a preto vám prinášame účesovú inšpiráciu.

Jarná účesová inšpirácia

Jar znamená pauzu všetkým čiapkám, ktorými sme sa udržiavali v zime v teple. Teraz si môžeme vychutnať viac voľnosti aj v účesoch a preto vám prinášame účesovú inšpiráciu. Nájdete v nej chic účesy z minulosti aj moderné stylingové triky.

90’s style

90.roky vládnu aj medzi účesovými trendami. Je ich mnoho, avšak nás zaujal práve tento dievčenský look, ktorý využíva malé štipce na zopnutie vlasov nad ušami. Takýto účes sa dá využiť pri rôznych dĺžkach a štruktúrach vlasov, je úplne jednoduchý a rýchly aj na hektické rána.

@maryljean

Retro vrstvy

Ďalšou retro možnosťou, avšak elegantnejšou je tento retro strih, ktorý využíva strategicky navrstvené pramene. Zahráva sa aj s náznakom offiny, ktorá krásne lemuje tvár po bokoch. Využiť sa dá v ležérnejších účesoch alebo môžete staviť na dramatickú, 80’s style ofinku vyfúkanú do vĺn.

sabinasocol@sabinasocol

Cestička v strede

Na sociálnych sieťach sa rozmohol trend cestičky na stred. Podľa mnohých je cestička na bok už úplným prežitkom a väčšina ľudí sa tak uchyľuje k deleniu vlasov na stred. Cestička v strede sa dá využiť v rozpustených vlasoch, pri drdoloch a mnohých iných účesoch.

sasha.mei@sasha.mei

Pixie

Pixie alebo krátky “chlapčenský” strih sa rozmohol napríklad v 90.rokoch a teraz sa takisto teší stúpajúcej popularite. Ak chcete zmenu a máte odvahu, tak do tohto účesu choďte. Nielenže je to úplne bezstarostný účes, ktorý vám uľahčí úpravu a navyše vždy pôsobí štýlovo.

alyssainthecity@alyssainthecity

Štipce

Retro účes v modernom štýle môže vyzerať aj takto. Stačiť vám k nemu bude len jeden väčší štipec, ktorý možno ešte máte zastrčený niekde v šatníku. Vlasy zopnite do drdolu alebo do iného copu, čím vytvoríte ležérne pôsobiaci, chic účes, ktorý je rýchly a vhodný an každodenné nosenie.

jeannine.roxas@jeannine.roxas

Foto: Instagram

1071

Súvisiace články