Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 8. február 2021

Účesová inšpirácia na home office aj do kancelárie

Práca zdomu znie ako veľká výhoda, no nie každému takýto typ práce vyhovuje. Vobdobí, kedy je množstvo znás prinútených pracovať zdomu, sa však musíme vtejto situácii vynájsť.

Účesová inšpirácia na home office aj do kancelárie

Práca z domu znie ako veľká výhoda, no nie každému takýto typ práce vyhovuje. V období, kedy je množstvo z nás prinútených pracovať z domu, sa však musíme v tejto situácii vynájsť. Vedeli ste, že keď sa v domácom prostredí upravíte tak, akoby ste išli do bežnej kancelárie, pomôže nakopnúť produktivitu? Tak teda nahoďme na seba cool outfit, doplňme ho chic účesom a môžeme „vyraziť“ do práce!

Minimalistický vrkoč

Nie je nič jednoduchšie ako vytvoriť takýto minimalistický vrkoč. Stačí vytvoriť nižší konský chvost a zapliesť ho do vrkoča. Alternatívne môžete vytvoriť twist, ktorý pôsobí ešte zaujíamvejšie.

@blairbadge

Retro Baby

Tento účes je pravá 90’s klasika. Vytvorte dva copy a vytvorte „bubliny“ pomocou gumičiek. Vytiahnite tenučké pramienky do tváre a nechajte ich voľne viať. Pre extra retro look tieto pramienky spevnite gélom či voskom.

maddiebriell@maddiebriell

Strapatá klasika

Strapatý drdol je jednoducho stávka na istotu. Je to skvelá voľba, keď máte „bad hair day“ alebo sa vám nechce vymýšľať nič komplikované. Vlasy postrapaťte alebo jemne nakulmujte a zviažte do voľného drdolu.

lolabsqt@lolabsqt 

Elegantne so stuhou

Tento účes vám poskytuje veľkú voľnosť a zároveň je veľmi jednoducho ho vytvoriť. Hodí sa dlhým aj kratším vlasom, pričom experimentovať môžete s jeho umiestnením, ale aj štruktúrou vlasou a samotnou stuhou. Zamat je elegantná klasika, no nahradiť ho môžete aj hodvábnou šatkou, prípadne saténovou gumičkou.

tati vk@tati_vk 

Dievčensky a chic

Rýchly účes s veľkým efektom vytvoríte pomocou dvoch polodrdolov. Rozdeľte vlasy na dve polovice, pričom vrchnú časť zviažte do dvoch drdolov, zvyšok vlasov nechajte voľných. Účes môžete doplniť zaujímavými sponkami.

chadwoodhair@chadwoodhair 

Bohémka

Ak radi nosíte rozpustené vlasy, toto je účes pre vás. Dva predné pramienky vlasov zapleťte do tenkých vrkôčikov, ktoré necháte padať do tváre. Zvyšok vlasov upravte slaným sprejom a postrapaťte ich. Vznikne ležérny, ale štýlový účes.

laurapolko@laurapolko

Nežne a hravo

S týmto účesom sa vrátite do detských čias, ale pritom budete pôsobiť chic. Jednoducho vlasy zviažte do dvoch konských chvostov tesne nad ušami. Vytiahnite predné pramienky, aby ste vytvorili ležérny look a trochu elegancie im dodajte pomocou kulmy. Natočiť môžete aj samotné copy, čím získate elegantnejší look.

mobinapeiman@mobinapeiman

Foto: Instagram

1172

Súvisiace články