Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 8. január 2021

Ako sa starať o odfarbené blond vlasy?

Žiarivá blond farba vlasov sa nedá vytvoriť lusknutím prstov. Každý, kto si odfarbovaním prešiel vie, že ide oporiadnu výzvu, ktorá patrí do rúk skúsených kaderníkov.

Ako sa starať o odfarbené blond vlasy?

Žiarivá blond farba vlasov sa nedá vytvoriť lusknutím prstov. Každý, kto si odfarbovaním prešiel vie, že ide o poriadnu výzvu, ktorá patrí do rúk skúsených kaderníkov. Ich precíznu prácu je však potrebné doplniť správnou starostlivosťou, inak bude výsledok neudržateľný. Ako na to v domácom prostredí?

Odfarbované vlasy majú svoje špecifické potreby, ktorým by mala byť samozrejme prispôsobená aj starostlivosť a výber samotných produktov. Blond vlasy sú v tomto ešte náročnejšie a aj preto existujú špeciálne produkty určené blondínam. Mnohým ako prvé napadnú fialové produkty, ktoré dokážu potláčať žlté podtóny a zachovávajú farbu čerstvo a sviežo pôsobiacu. Tam to však samozrejme nekončí. Zosvetľovanie vlasov je náročný chemický proces, ktorý ochrannú bariéru vlasov narúša, čím spôsobuje aj vyššiu citlivosť. Aby si aj odfarbené či melírované vlasy udržali pružnosť, lesk a odolnosť, potrebujú špecifickú hydratačnú starostlivosť. Všetky potreby farbených blond vlasov však pokrýva rada starostlivosti Blond Absolu od značky Kérastase.

Správne ingrediencie

Nezáleží na tom, aký level odfarbenia ste podstúpili, či vašu hlavu zdobí platinová blond a lá Marilyn Monroe alebo blond „ako od slniečka“, vaše vlasy výber správnej starostlivosti ocenia. V rade Blond Absolu nájdete dokonalý mix ingrediencií, ktorý ponúka ochranu proti lámavosti, poškodeniu a vysušovaniu zosvetlených vlasov. Spolieha sa dokonca na jednu z najosvedčenejších látok kyselinu hyalurónovú v ultra koncentrovanej forme. Vo vlasových produktoch sa tiež stará o regeneráciu vlasového vlákna a v kombinácii s výťažkom u kvetov Edelweiss chráni vlasy pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi. Ku starostlivosti o vlasy však patria aj produkty, ktoré sa efektívne zbavujú žltých podtónov, ku ktorým dochádza časom kvôli oxidácii. Set týchto produktov pomôže udržať najkrajšiu a najzdravšiu blond čo najdlhšie.

Hydratačný šampón: Bain Cicaextreme

Prvým krokom v starostlivosti o farbené blond vlasy je šampón. Ten z rady Blond Absolu obsahuje cenné hydratačné zložky, ktoré sa starajú nielen o precíznu hydratáciu, ale aj o ochranu vlasového vlákna, ktoré je po farbení citlivejšie. Bain Cicaextreme vlasom dodáva pružnosť a až 40-násobnú dávku výživných látok. Pritom je stále dostatočne šetrný a veľmi efektívne zbavuje vlasy nečistôt.

1. BAIN CICAEXTREME extra hydratacni samponova lazen 250ml

Ozdravujúca maska: Masque Cicaextreme

Ak existuje niekto, kto nemôže vynechávať masku na vlasy, tak sú to práve blondíny. Ich vlasy jednoducho bez nej nebudú vyzerať dlhodobo zdravo a žiarivo. Vďaka hĺbkovej starostlivosti, akou je maska Cicaextreme dodáte vlasom zásobu výživy, ktorá sa postará o zocelenie samotnej štruktúry vlasov, zabráni štiepeniu končekov a zvyšuje odolnosť vlasov. Predstavuje všetko, čo zosvetlené vlasy potrebujú.

2. MASQUE CICAEXTREME intenzivni regeneracni maska

Ochrana pred teplom: Huile Cicaextreme

Všetci dobre vieme, že pri tepelnej úprave vlasov ich musíme chrániť. Blond vlasy túto ochranu potrebujú ešte viac vzhľadom na to, že sú po farbení oslabené. Termoochranný olej Huile Cicaextreme je pre blondíny ideálny pretože predstavuje nielen ochranu pred teplom, ale zabezpečuje aj vysoký lesk a redukuje narušenie povrchu vlasového vlákna.

3.HUILE CICAEXTREME posilujici a termoochranni olej

Nočná starostlivosť: Serum Cicanuit

Aj vlasy si zaslúžia séra! Práve tento typ produktov patrí k tajným trikom mnohých kaderníkov pretože poskytujú koncentrovanú dávku aktívnych látok. Cicanuit je expertné sérum obsahujúce silné zložky s významnými regeneračnými vlastnosťami. Po jeho použití sa ráno zobudíte s hebkými a zregenerovanými vlasmi plnými lesku.

4.SERUM CICANUIT nocni hloubkove regeneracni serum

Foto: Kérastase

2588

Súvisiace články