Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 19. november 2020

Starostlivosť o vlasy inšpirovaná Áziou

Ak si túžite doma dopriať vlasovú starostlivosť na profesionálnej úrovni v atraktívnom dizajne, máte sa na čo tešiť. Nový Syoss Moisture v osobitom minimalistickom balení prináša celý rad produktov, vďaka ktorým budú vaše vlasy vyzerať ako po odchode z kaderníckeho salónu.

Starostlivosť o vlasy inšpirovaná Áziou

Ak si túžite doma dopriať vlasovú starostlivosť na profesionálnej úrovni v atraktívnom dizajne, máte sa na čo tešiť. Nový Syoss Moisture v osobitom minimalistickom balení prináša celý rad produktov, vďaka ktorým budú vaše vlasy vyzerať ako po odchode z kaderníckeho salónu.

Značka SYOSS bola vyvinutá spolu s profesionálnymi kaderníkmi, stylistami a coloristami v roku 1977 v japonskej Osake. V septembri 2020 sa SYOSS navrátila ku svojim koreňom a spojila v sebe tradíciu s vedou. Vône inšpirované japonskou krásou v kombinácii s novým zložením vytvárajú skvelý zážitok zo starostlivosti o vlasy. O čo presne ide? Nový Syoss MOISTURE obsahuje výťažky zo stromu Kaede, vďaka čomu teraz môžete suchým a oslabeným vlasom dopriať dávku potrebnej hydratácie. Na výber tak máte z šampónu, balzamu a expres balzamu, ktoré vaše vlasy dokonale hydratujú a dodajú im potrebné živiny. Ak vás trápi vypadávanie vlasov, určite oceníte aj novú zložku - komplex aminokyselín, ktorý podporuje rast vlasov. Nielen spomínané novinky, ale aj ďalšie produkty značky Syoss obsahujú prírodné zložky, ktoré pochádzajú z ázijskej prírody. Nechajte svoje vlasy vyživovať sakurovým kvetom, morskými riasami, semienkami šalvie, alebo napríklad modrým lotosom. Navyše, minimalistické čierne fľaše na šampón sú vyrobené až z 98% recyklovaného materiálu, vďaka čomu sa stanú perfektným doplnkom vašej kúpeľne bez kompromisov.

syoss starostlivosť o vlasy šampóny farby na vlasy domáce farbenie bez amoniaku starostlivosť keratin

Pre každú z nás

Syoss ponúka riešenie pre suché a ochabnuté, jemné, ľahko sa lámajúce, namáhané, normálne, vlnité, viacnásobne poškodené vlasy, rovnako ako aj pri probléme s lupinami. Syoss tak pokrýva všetky potreby vlasov a vlasovej pokožky pre dokonalú starostlivosť. Okrem nového radu MOISTURE zaostrite svoju pozornosť aj na KERATIN TAMING LOTION - nové bezoplachové vyživujúce a uhladzujúce mlieko určené predovšetkým pre jemné vlasy s tendenciou sa lámať. Vďaka svojmu zloženiu s modrým lotosom efektívne vyhladzuje a krotí aj nepoddajné vlasy. FULL HAIR 5 BOOST SERUM je ďalšia novinka pochádzajúca z rady starostlivosti o vlasy FULL HAIR 5 pre vlasy bez objemu. Toto unikátne bezoplachové sérum poskytuje pocit hustých vlasov už po prvom použití! Jeho zloženie aktívne stimuluje korienky a viditeľne zvyšuje objem. Dodá vašim vlasom silu pre výrazne hustejšie a plnšie vyzerajúce vlasy.

20200227230041 211A4009 01

Nový lesk

Ak chcete dosiahnuť maximálny výsledok, no zdá sa vám, že vaša farba je mdlá a bez lesku, nebojte sa oživenia. Syoss prináša aj nové farby na vlasy s olejovou receptúrou bez amoniaku Syoss Oleo Intense. Vďaka nej budete mať žiarivé, hebké a na pohľad zdravé vlasy. Lepšia konzistencia zmesi umožňuje pohodlnejšie a rovnomerné nanášanie a oceniť môžete tiež krabičku vyrobenú z udržateľných materiálov, či kondicionér s ošetrujúci receptúrou s fair trade arganovým olejom. Výber správneho odtieňa navyše vďaka novému systému Color Guidance nikdy nebol jednoduchší. Tieto farby na vlasy sa vyznačujú šetrným zložením, jednoduchou aplikáciou, a predovšetkým perfektným výsledným efektom. To všetko z nich robí mimoriadne produkty, ktoré vám zaistia pocit ako po návšteve kaderníckeho salónu.

20200227230329 211A4012 01

Foto: Syoss
Text: redakcia

996

Súvisiace články