Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 16. november 2020

Darujte nový pocit

Každá žena potvrdí, že pocit, s ktorým odchádza od kaderníka je na nezaplatenie. Jedna vec je zručnosť odborníkov a vec druhá sú produkty, s ktorými sa vlasy ošetrujú.

Darujte nový pocit

Každá žena potvrdí, že pocit, s ktorým odchádza od kaderníka je na nezaplatenie. Jedna vec je zručnosť odborníkov a vec druhá sú produkty, s ktorými sa vlasy ošetrujú. Dnes ich môžete mať aj doma a svoju kúpeľňu premeniť na profesionálny salón krásy.

Základom toho, aby sa efekt neminul účinku je vždy správna identifikácia typu vlasov a problémov, ktoré chcete riešiť. Rovnako dôležitá je komplexná starostlivosť, ktorá sa postará nielen o umývanie ale aj následné ošetrenie a výživu. Preto je omnoho vhodnejšie, ak miesto neustáleho testovania a kombinovania produktov rôznych značiek siahnete po ucelenej rade určenej na konkrétny vlas. Vyberte si balíček určený priamo pre vás a darujte si nový pocit. A ak neviete, čo by potešilo na Vianoce vašu kamarátku alebo mamu, máte to vyriešené. Ktorá z nás by nechcela vychádzať každý deň z kúpeľne ako od kaderníka?

Wella krabice 2020 INVIGO COLOR BRILLIANCEprodukty 3D

INVIGO Color Brilliance pre okamžité oživenie farby a ochranu farby pomocou molekúl eliminujúcich meď vo vlasoch.

Wella krabice 2020 INVIGO NUTRI ENRICHprodukty 3D

INVIGO Nutri – Enrich vyhladzuje a vyživuje suché vlasy. S plodmi Goji, Panthenolom a kyselinou olejovou. Kyselina olejová a Panthenol dodávajú potrebnú vlhkosť a živiny a Vitamín E chráni vlasy pred ďalšou námahou.

Wella krabice 2020 INVIGO VOLUME BOOSTprodukty 3D

INVIGO Volume Boost dodáva objem jemným vlasom s extraktom z bavlny. Vyživené, poddajné a lesklé vlasy bez zaťaženia.

Wella krabice 2020 FUSIONprodukty 3D

Fusion je prvá starostlivosť od Wella Professionals pre okamžitú a dlhotrvajúcu obnovu vlasov poškodených vlasov i na domácu starostlivosť doma.

Wella krabice 2020 OIL REFLECTIONSprodukty 3D

Oil Reflection vzácna olejová rad pre žiarivosť a hladkosť vlasov.

Wella krabice 2020 ELEMENTSprodukty 3D

Elements pomáha poskytovať až desaťkrát väčšiu odolnosť proti poškodeniu vlasu a obnovuje vitalitu vlasov. Bez sulfátov a parabénov.

Wella krabice 2020 COLOR MOTIONprodukty 3DColor Motion+ spája to najlepšie z technológií starostlivosti Wella Professionals pre ochranu farby a posilnenie vlasov. Znižuje tvorbu voľných radikálov, vyhladzuje vlasové kutikuly pre vyšší lesk a pomáha rekonštruovať vnútorné väzby vlasov.

Wella krabice 2020 SEB MANprodukty 3D

SebMan ucelená pánska rada pre mužov, ktorí odmietajú byť škatuľkovanie.

Kúpite v profesionálnych salónoch, ktoré nájdete na www.salonfinder.cz alebo na e-shope www.mojewella.cz

Text: redakcia
Foto: Wella

994

Súvisiace články