Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 21. júl 2020

6 letných účesov z Instagramu

Keď sa povie letný účes, väčšina znás si predstaví dnes už legendárne beach waves. Aj keď je pravda, že je synonymom letnej atmosféry, nie každý deň máme čas a chuť na strapatý, jemne zvlnený look.

6 letných účesov z Instagramu

Keď sa povie letný účes, väčšina z nás si predstaví dnes už legendárne beach waves. Aj keď je pravda, že je synonymom letnej atmosféry, nie každý deň máme čas a chuť na strapatý, jemne zvlnený look. Namiesto toho vyskúšajte tieto štýlové a časovo nenáročné alternatívy.

Morská panna

Mini vrkôčiky sa nosia aj túto sezónu. Sú skvelou voľbou, keď chcete priniesť do svojho účesu trochu boho štýlu s prímorskou atmosférou. Skvelé na nich tiež je, že sú nenáročným a rýchlym osviežením vlasov počas akéhokoľvek dňa.

@dulceida

Retro

Kto si pamätá ikonické štipce z 90.rokov? Nosili ste ich? Teraz je totiž čas vytiahnuť ich z archívov a vyskúšať opäť. Stačí ich zopnúť do klasického drdola, či už strapatého alebo maximálne uhladeného.

fashionismyfortee@fashionismyfortee

Sporty

Účes, ktorý oceníte pri kúpaní, opaľovaní, turistike, športe, ale aj počas bežných dní. Vrkoče pôsobia nežne a dievčensky, no sú veľmi pohodlné do letných horúčav. Ideálne sú aj na bad hair days.

pia mbd@pia_mbd

Na strapato

Francúzky vždy dokážu vyzerať maximálne chic bez toho, aby sa o to vôbec snažili. Príkladom toho je aj ich ikonický strapatý look, ktorý nevyzerá ani príliš elegantne ani príliš street-stylovo. Jednoducho stačí prirodzené vlasy trochu roztrapatiť.

maralafontan@maralafontan

High Bun

Vysoký drdol, ideálne stiahnutý oversized gumičkou je takisto veľmi praktickou voľbou do letných horúčav. Vytvoriť ho môžete na rôzne spôsoby, elegantnejšie aj ležérnejšie. Všetko závisí od voľby doplnkov a celkového stylingu.

littleblackboots@littleblackboots

Sleek & Chic

Jednoduchý konský chvost doplnený gumičkami vám bude stačiť na to, keď chcete vo svojom účese nejakú zmenu, no nechcete pred zrkadlom stráviť dlhé hodiny. Dokonalý príklad toho, ako malý detail dokáže zmeniť celkový look.

chloehayward @chloehayward_  

Foto: Instagram

1374

Súvisiace články