Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 21. júl 2020

Vlasové doplnky tohto leta

Toto leto si medzi vlasovými doplnkami vybojovali najvyššie priečky vpopularite najmä trendy zminulosti. Niektoré sú elegantné achic, iné zase veselé ahravé.

Vlasové doplnky tohto leta

Toto leto si medzi vlasovými doplnkami vybojovali najvyššie priečky v popularite najmä trendy z minulosti. Niektoré sú elegantné a chic, iné zase veselé a hravé. Chýbať by však nemali v šatníkoch žiadnej milovníčky módy.

Hodvábne čelenky

Nielen na piráta sa nosia túto sezónu šatky vo vlasoch. Pokojne ich môžete uviazať aj na viac elegantný spôsob, do obyčajnej, klasickej čelenky. Jednoduchý kúsok prinesie do vášho účesu retro glamour.

@lissyroddyy

 

 

Oversized gumička

Áno, gumičky aké si pamätáme z 90.rokov sú späť už dlhšiu dobu, no toto leto nabrali na objeme. Stali sa z nich doslova vlasové doplnky, ktoré majú dominovať vášmu drdolu či konskému chvostu.

sincerelyjules@sincerelyjules

Šatka

Spomínaná šatka nechýba v šatníku takmer žiadne milovníčky módy. Nosiť sa dá na množstvo spôsobov, no tým najpopulárnejším je práve tento pirátsky. Pôsobí romanticky a zároveň retro, no je tiež skvelou ochranou pred slnkom.

weworewhat@weworewhat

90’s sponky

Aby tých retro trendov nebolo málo, zabudnúť nemôžeme ani sponky. Pokojne môžete staviť na klasické kovové, alebo hravé a farebné s tými najrôznejšími aplikáciami a efektmi. Do jedného účes môžete skombinovať viacero.

vanessahong@vanessahong

Štipce

Posledným must-have vlasovým doplnkom sú toto leto aj štipce. Využiť ich môžete na najrôznejšie spôsoby, len tak nimi zopnite drdol alebo rozdeľte vlasy na zaujímavé polovičné drdoly. Nosia sa rôzne veľkosti a farby, takže pokojne zaexperimentujte.

nitsanraiter@nitsanraiter

 

Foto: Instagram

1355

Súvisiace články