Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 9. júl 2019

Vlasové doplnky na leto

Aj toho najväčšieho odporcu vlasových doplnkov určite presvedčíme, že sponky, gumičky či čelenky sú toto leto nevyhnutnosťou. Dokážu ozvláštniť aj ten najnudnejší outfit, ale sú aj ideálnym riešením vhorúcom počasí.

Vlasové doplnky na leto

Aj toho najväčšieho odporcu vlasových doplnkov určite presvedčíme, že sponky, gumičky či čelenky sú toto leto nevyhnutnosťou. Dokážu ozvláštniť aj ten najnudnejší outfit, ale sú aj ideálnym riešením v horúcom počasí. Čo sa teda nosí vo vlasoch toto leto?

Perličky

Perličky v akejkoľvek podobe vo vlasoch sú letným must have. Nosia sa na sponkách, čelenkách aj gumičkách a vyniknú na svetlých aj tmavých vlasoch. Ak hľadáte jednoduchý doplnok, ktorý sa postará o wow efekt, toto je ono.

@ninasandbech

Šatky

Tento kúsok sa dá nosiť rôzne. Môžete na to ísť v štýle a lá pirát, prípadne sa inšpirujte spôsobom, aký preferujú naše babičky. Pokojne však môžete na to ísť jednoducho a vytvoriť zo šatky členku, alebo ňou jednoducho previazať drdol či konský chvost.

2@danielebernstein

Čelenky

Celé to odštartovala Prada, keď uviedla mäkké, retro čelenky. Okamžite si získali módny svet a leto si podmanili. Pokiaľ vás objemné čelenky neočarili, pokojne choďte do klasickejšej verzie alebo sa inšpirujte módou z Gossip Girl.

3@leoniehanne

Gumičky

Jeden z najobľúbenejších kúskov v 90.rokov sa takisto vrátil a módnu verejnosť si získal ešte minulú sezónu. Avšak v lete sa s ním takisto dá vyhrať, pomocou objemnej gumičky môžete zopnúť drdol, vrkoče aj konské chvosty. Inšpirujte sa Chiarou.

4@chiaraferragni

Sponky

Dajú sa nosiť na množstvo spôsobov a do akéhokoľvek účesu pridajú element praktickosti. Môžete využiť len jednu sponku a zopnúť ňou vlasy nad uchom, alebo vytvorte zaujímavý účes ich mixovaním.

5@xeniaadonts

Foto: Instagram

1824

Súvisiace články