Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 30. máj 2019

5 účesov so šatkou

Pamätáte si, keď sa nosili šatky vo vlasoch? Teraz je tento trend naspäť vo svojej pôvodnej podobe, ale aj vmoderných alternatívach.

5 účesov so šatkou

Pamätáte si, keď sa nosili šatky vo vlasoch? Teraz je tento trend naspäť vo svojej pôvodnej podobe, ale aj v moderných alternatívach. Inšpirujte sa 5 účesmi, ktoré nám predviedli módne bloggerky na Instagrame a vytvorte si aj vy dokonale letný účes.

Klasika

Niekedy sú tie najjednoduchšie veci najkrajšie. Obyčajný konský chvost upevnite jednofarebnou šatkou a klasický, no pritom elegantný účes je na svete.

@minimidimichi

Strapatý drdol

Pred letnými horúčavami môžete uniknúť aj týmto spôsobom. Na vrchu hlavy urobte strapatý drdol a okolo neho obtočte šatku. Je na vás či konce necháte voľne visieť alebo ich schováte.

8@adenorah 

French chic

Ďalšia jednoduchá alternatíva, ktorá je ako stvorená do práce. Základom je opäť konský chvost, no tentokrát pomocou šatky vytvorte aj čelenku. Zvyškom šatky opäť stiahnite aj konský chvost.

7@minimidimichi

Maxi

Efektný účes hodný dobrodružného leta vytvoríte maxi šatkou, ktorú necháte voľne viať na chrbte. Pokojne choďte to vzorovaných kúskov, ktoré podčiarknu letnú atmosféru.

3@y.a.t.r.i 

Zaplatené

Ak máte chuť trochu zaexperimentovať, zapleťte farebnú šatku rovno do vlasov. Je to síce o niečo náročnejší účes, ktorý si vyžaduje viac času a zručnosti, no tak často sa nevidí.

5@minimidimichi

Foto: Instagram

2251

Súvisiace články