Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 28. máj 2021

Návrat beauty trendov z minulosti

Blížiace sa leto je ideálnym obdobím na odviazanie sa aj v rámci beauty trendov. Experimenty a dobrodružstvá pre túto sezónu vychádzajú z minulosti a prinášajú nám naspäť niekoľko trendov, o ktorých sa dlhšie nehovorilo.

Návrat beauty trendov z minulosti

Blížiace sa leto je ideálnym obdobím na odviazanie sa aj v rámci beauty trendov. Experimenty a dobrodružstvá pre túto sezónu vychádzajú z minulosti a prinášajú nám naspäť niekoľko trendov, o ktorých sa dlhšie nehovorilo. Ktoré z nich vyskúšate vy?

Pokrčené vlasy

Zaujímavý hybrid medzi vlnami a beach waves, to sú pokrčené vlasy alebo mermaid waves. Pôsobia veľmi chic, nedbalo a zároveň veľmi sexi. Krásne vyniknú na kratších aj dlhých vlasoch.

@aimeejohnson 

Motýliky

Kto si pamätá motýlikové štipce do vlasov zo začiatku milénia? Presne také sa teraz opäť nosia a ich fanúšikmi je mnoho známych osobností vrátane Belly Hadid. Využiť ich môžete po jednom, vo dvojici alebo maximalisticky - hneď niekoľko.

daniellemarcan@daniellemarcan 

Mäkké čelenky

Akoby to bolo len včera, keď všetky známe influencerky nosili mäkké čelenky, ktoré oživila značka Prada. Na chvíľku sa tento trend odmlčal a teraz opäť hlási návrat. Navyše ide o praktický doplnok na leto, ktorý pomôže aj počas horúčav a navyše vyzerá vždy elegantne.

oliviaculpo@oliviaculpo 

Metalické nechty

Aj vy ste boli fanúšikom trblietavých farebných nechtov počas 90.rokov? Ak áno, určite si tento trend vychutnáte aj teraz, pretože sa vo veľkom vracia na scénu. Nosia sa najrôznejšie farby aj dizajny, takže môžete pokojne zaexperimentovať.

overglowedit@overglowedit

Meniace sa nechty

Vašou druhou alternatívou môžu byť meniace sa nechty. Na ich dizajn sa využívajú špeciálne laky, ktoré sa menia vďaka chemickej reakcii nastávajúcej napríklad pri zmene teploty alebo pri rôznom svete. Takéto náladovky ocenia aj tie z nás, ktoré pri jednom dizajne dlho nevydržia.

betina goldstein@betina_goldstein 

Modré tiene

Ak sa vrátime ešte viac v čase, objavíme trend svetlomodrých tieňov, ktoré sa tešili popularite napríklad v 50., ale aj 80.rokoch. Teraz sa nosia opäť a obľúbili si ich aj mnohé celebrity. Skvelo sa hodia do retro looku, ale využiť sa dajú aj v bežnom, dennom líčení.

delinamedhin@delinamedhin

Lesklé pery

90.roky a začiatok milénia patrili extra lesklým perám. Dnes už sú lesky našťastie úplne inde ako kedysi a ich najväčší problém - lepivý efekt je už pri mnohých produktoch minulosťou. Doprajte si preto poriadnu dávku lesku, či už pomocou priehľadného alebo farebného produktu.

sophfloyd@sophfloyd

Hnedý rúž

Ak lesky nie sú úplne vašou šálkou kávy, vyskúšať môžete trendy hnedé rúže, ktoré boli veľkým hitom takisto v 90. rokoch a na začiatku rokov 2000. Neodmysliteľne dotvárajú hip-hopovú módu a v dnešnom svete skvelo zapadajú do street stylu, ale aj medzi minimalisticko-neutrálne trendy.

sydneyjharper@sydneyjharper

Trblietavá pokožka

Pre všetky milovníčky extra efektu a maximalizmu tu máme aj trend trblietavej pokožky. Ten na dlhší čas takmer úplne vymizol, no teraz sa opäť vracia na scénu a to s perfektným načasovaním pred blížiacou sa letnou sezónou, kedy je naše zahaľovanie úplne minimálne. Doprajte si trblietavý efekt na rukách, na nohách či pokojne na celom tele.

hungvanng@hungvanng

Foto: Instagram

1199

Súvisiace články