Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 19. máj 2021

Objavovanie vôní s Discovery setom od Pigmentarium

Nájsť tú správnu vôňu nebýva vždy najľahšie. Keď ju už však nájdeme, neradi sa jej vzdávame.

Objavovanie vôní s Discovery setom od Pigmentarium

Nájsť tú správnu vôňu nebýva vždy najľahšie. Keď ju už však nájdeme, neradi sa jej vzdávame. V prípade, že sa práve nachádzate v štádiu hľadania novej vône, alebo radi skúšate viacero vôní naraz, Discovery set od Pigmentaria je pre vás ako stvorený.

Česká značka nichových parfumov Pigmentarium uviedla set, vďaka ktorému môžete objavovať rôzne vône. Discovery set totiž obsahuje všetky doteraz vytvorené parfumy Ad Libitum, Erotikon, Murmur a Paradiso. Ukryla ich do krásnej fialovej krabičky, ktorá predstavuje celý svet značky a predstavuje tak doslova atlas jej vôní.

Vďaka svojej praktickej stránke je tiež perfektnou voľbou napríklad aj na cesty. Takto si môžete so sebou na dovolenku, pracovnú cestu, víkendový výlet zbaliť hneď niekoľko vôní a využiť ich podľa nálady. Cestovanie je skvelou príležitosťou na objavovanie nielen nového prostredia a kultúr, ale aj vôní. Takto sa vám navždy bude vôňa spájať so zážitkami.

Discovery set od Pigmentarium je dostupný exkluzívne na webe pigmentarium.com. Jeho cena je 860 czk (33 eur) a obsahuje 4 vône s objemom 3 ml.

Foto: Pigmentarium

1136

Súvisiace články