Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 22. marec 2021

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT uvádza novinku pre vaše zmysly

Ak ste už mali možnosť vyskúšať produkty vegánskej značky Authentic Beauty Concept, určite viete, že ich používanie je zážitok sám o sebe. Značka chce svojim zákazníčkam totiž okrem profesionálnej starostlivosti o vlasy priniesť aj pocit výnimočnosti z vlastnej autenticity.

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT uvádza novinku pre vaše zmysly

Ak ste už mali možnosť vyskúšať produkty vegánskej značky Authentic Beauty Concept, určite viete, že ich používanie je zážitok sám o sebe. Značka chce svojim zákazníčkam totiž okrem profesionálnej starostlivosti o vlasy priniesť aj pocit výnimočnosti z vlastnej autenticity. Na túto ideu teraz nadväzuje svojou úplne prvou toaletnou vodou.

Značka Authentic Beauty koncept prináša od roku 2019 vegánske produkty na starostlivosť o vlasy. Cieľom značky však nie sú len zdravé, krásne vlasy, ale ako nám samotný názov napovedá, autentická krása. Vo filozofii značky je práve tá veľmi úzko prepojená s našim vnímaním a zmyslovými zážitkami, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou všetkých produktov. #authenticbeautymovement je jednoducho o autenticite, integrite a prístupe bez filtrov. Toto všetko sa teraz spojilo, aby vytvorilo ďalší zážitok pre zmysly, tentokrát v podobe toaletnej vody pre pleť a vlasy.

Zážitok pre zmysly

Zamysleli ste sa niekedy nad tým, prečo si tak užívame návštevu kaderníctiev? Samozrejme to je aj kvôli tomu, že sa pri odchode cítime omnoho krajšie a upravenejšie ako keď sme do neho vchádzali, no táto návšteva má omnoho hlbší zmysel. Milujeme celý zážitok okolo úpravy vlasov, voľný čas, ktorý v kaderníctve strávime, ľahké rozhovory s kaderníkmi a vône, ktoré pôsobia doslova terapeuticky. Presne tento pocit chce značka Authentic Beauty Concept priniesť do našich domovov.

Aj v tomto prípade značka ostáva verná svojej filozofii unikátnej krásy a tomu prispôsobila aj toaletnú vodu. Každý z nás má svoju unikátnu, prirodzenú vôňu. Toaletná voda Authentic Beauty Concept sa ju nesnaží zakryť, ale naopak, zvýrazniť naše prirodzené tóny, ktoré nás robia jedinečnými.

OneDrive 1 12.1.2021 ABC EdT 351

Spája však v sebe aj vône, ktoré môžete poznať z produktov na vlasy, ktoré vás vtiahnu do sveta zmyslových zážitkov. Definujú ich tóny bielych kvetov, čerstvého ľanu a púdrových fialiek. Táto zmes pôsobí čisto a elegantne, dokonalo splynie s našou prirodzenosťou.

Toaletná voda nadväzuje aj na koncept udržateľnosti, ktorý je pre značku dôležitý. Preto je vôňa dostupná v sklenenom flakóne vyrobenom z 25% recyklovaného skla, ktorý je zabalený do klimaticky neutrálnej krabičky. Vôňa je navyše vegánska!

abc fragrance box bottle silver 1604

Toaletná voda Authentic Beauty Concept

• parfum pre pleť a vlasy
• splynie s vašou osobnosťou
• vônia ako svieži ľan, biele kvety a púdrové fialky
• je vegánska
• zabalená do flakónu z 25% recyklovaného skla
• pomáha podporovať čisté oceány prostredníctvom organizácie Plastic Bank

Foto: Authentic Beauty Concept

1556

Súvisiace články