Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 18. január 2021

Manikúrové trendy na rok 2021

Aj trendy vmanikúre sa neustále menia avyvíjajú. Vtomto roku sa ich zaručene prestrieda niekoľko, avšak týchto 5 bude patriť pravdepodobne ktým najpopulárnejším.

Manikúrové trendy na rok 2021

Aj trendy v manikúre sa neustále menia a vyvíjajú. V tomto roku sa ich zaručene prestrieda niekoľko, avšak týchto 5 bude patriť pravdepodobne k tým najpopulárnejším. Vyzdvihujú totiž minimalizmus a jednoduchosť, so štipkou výraznosti a energie.

Odtiene kože

Koža sa stala jedným z najväčších must-haves predchádzajúceho roku a vyzerá to tak, že podobne to bude aj tento rok. Svoj veľký vplyv prináša aj do beauty segmentu, ktorý si obľúbil jej rôzne tóny bordovej, hnedej či krémovej. Tieto farby sú perfektnou voľbou na každodennú manikúru, ktorá sa hodí každému a za každých okolností.

@thevicstyles

Farby západu slnka

Kto miluje pastelové západy slnka plné tých najkrajších tónov ružovej, červenej, oranžovej či fialovej? Teraz si ich môžete dopriať v rámci manikúry. Pokojne kombinujte viacero farieb a rôznych tónov, vytvárajte zaujímavé dizajny či dokonca vzory. Dokonalý návod na spestrenie zimných dní, ale aj na ozvláštnenie vašej manikúry kedykoľvek počas roka.

hollyfalconenails@hollyfalconenails

Pastelové farby

Plné, sýte farby nie sú pre každého a pokiaľ aj vy uprednostňujete jemné tóny, siahnite po pastelových. Nenechajte sa obmedzovať a pokojne experimentujte s ich miešaním a kombináciami. Tieto farby sú skvelou voľbou na jar, kedy sa príroda aj svet okolo nás prebúdza, avšak krásne vyniknú aj na bledej, zimnej pokožke, či na opálenej letnej.

heartzeena@heartzeena 

Clean

Aj keď nie ste fanúšikom umelých nechtov ši nechtového dizajnu vo všeobecnosti, vaše nechty by mali byť upravené za každých okolností. Nepotrebujete k tomu ani výrazné farby ani dlhé nechty, stačí ich jednoducho udržiavať čisté a upravené. V tomto prípade je pre vás ideálna japonská manikúra, ktorá nechtom dodáva maximálnu výživu, ale ich zároveň upravuje a dodáva im lesk. Čistý minimalizmus.

ch.phr8ph@ch.phr8ph

Dospelácke trblietky

Pokiaľ hľadáte niečo svieže a zaujímavé, ale nemáte radi extravaganciu, siahnite po jemných trblietkach, ktoré oživia akúkoľvek manikúru. Nemusíte sa báť, že výsledok bude nevkusný, len si dajte záležať na výbere hrúbky trblietok. Čím jemnejšie, tým nenápadnejšie a elegantnejšie. V prípade väčších a výraznejších trblietok sa pohrajte s intenzitou a aplikujte trblietky napríklad len na niekoľko nechtov. Ďalšou možnosťou je kombinácia s neutrálnymi, základnými farbami, ktoré vyzdvihnú ležérnosť manikúry.

mojalvo@mojalvo

Foto: Instagram

4139

Súvisiace články