Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 2. december 2020

Sviatočná manikúra na Vianoce

Vianoce vždy majú magickú atmosféru, ktorú tvorí skvelé jedlo, spoločnosť rodiny ablízkych, no svoju rolu zohrávajú aj trblietavé ozdoby, vysvietený stromček ainé krásne dekorácie. Ktýmto drobnostiam, ktoré nám atmosféru ešte viac vylepšia patrí aj manikúra.

Sviatočná manikúra na Vianoce

Vianoce vždy majú magickú atmosféru, ktorú tvorí skvelé jedlo, spoločnosť rodiny a blízkych, no svoju rolu zohrávajú aj trblietavé ozdoby, vysvietený stromček a iné krásne dekorácie. K týmto drobnostiam, ktoré nám atmosféru ešte viac vylepšia patrí aj manikúra. Inšpirujte sa zaujímavými dizajnmi a vyšperkujte svoje nechty na sviatočné obdobie.

Vianočné hviezdy

Ideálny dizajn pre všetky minimalistky. Jediným detailom vytvoríte skutočne slávnostnú, vianočnú manikúru. Potrebujete na to len priehľadný lak a aplikáciu striebornej hviezdy, ktorú aplikujte buď na jeden necht alebo kľudne na všetky.

@betina_goldstein

Minimalistický stromček

Ďalšou jednoduchou alternatívou, ktorú zvládnu aj tie menej zručné z nás, je jednoduchý vianočný stromček. Potrebovať na to budete trblietavý zelený lak s tenučkým štetcom, prípadne samostatný štetec, ktorým na necht nakreslíte jednoduchú líniu stromčeka.

drybylondon@drybylondon

Zlatá francúzska

Ak chcete niečo výraznejšie a omnoho slávnostnejšie, stavte na zlatý lak. Pôsobia sviatočne a dostatočne elegantne. Zakomponovaný v minimalistickej, moderne pôsobiacej francúzskej manikúre navyše budú vyzerať veľmi chic a trendy.

harrietwestmoreland@harrietwestmoreland

Zasnežená

Kombinácia bielej a striebornej pôsobí zimne a rozprávkovo. Je ideálnou voľbou v prípade, ak nemáte radi klasické vianočné motívy, no chcete skúsiť niečo moderne minimalistické a trendy.

mytownhouseuk@mytownhouseuk

Golden

Ak sa nebojíte výraznej manikúry, pokojne stavte na zlatý, trblietavý lak, ktorý aplikujte na celé nechty. Takýto dizajn zvládne vytvoriť doma každý, pričom pohrať sa môžete aj s veľkosťou a štruktúrou trblietok.

oliveandjune@oliveandjune

Hviezdy a sneh

Kombinácia strieborného trblietavého laku na nechty a hviezdičiek vás takisto vezme do rozprávkovej, zimnej krajiny. Lak môžete aplikovať na celé nechty alebo len na ich časti, napríklad špičku či k lôžku.

oliveandjune2@oliveandjune

Vianočný detail

V prípade, že patríte k tým zručnejším, alebo sa chystáte pred Vianocami do salónu zveriť sa do rúk odborníčky, môžete to vyskúšať s takýmto krásnym detailom. Aplikovať ho môžete na jeden necht na oboch rukách alebo zaexperimentujte s viacerými motívmi a pomiešajte ich.

mytownhouseuk2@mytownhouseuk 

Trblietavé vlny

Zelený, trblietavý lak na nechty má takisto silný vianočný nádych. Aplikovaný vo forme vlny, ktorá nezakrýva celý necht však vyzerá veľmi moderne. Jednoducho to je taká ženská verzia tradičnej vianočnej manikúry bez zbytočných ozdôb.

aintboxnails@paintboxnails 

Kovové trblietky

Kombinácia striebornej a zlatej vyzerá veľmi slávnostne. Aby však vyzerala aj moderne a nenútene, skúste tieto dve kovové farby prepojiť vo forme detailov. Krásne vyniknú vo francúzskej manikúre, kde jeden prúžok zdobí špičku a druhý zase lôžko.

paintboxnails@paintboxnails

Červené hviezdy

Alternatívou prvého dizajnu s hviezdičkou je červený variant. Je ideálnym riešením pre všetky milovníčky klasickej červenej manikúry, ktoré sa jej nechcú vzdať, no pritom by radi vyskúšali vianočný motív.

drybylondon3@drybylondon 

Foto: Instagram

2379

Súvisiace články