Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 28. september 2020

S profiartistkou Lenkou Lutisan o tom, ako sa dá vytvoriť dokonalé obočie

Dokonalé obočie je výzvou pre každú ženu. Ak vám do vienka nebolo dopriate pekne vytvarované a husté obočie, dnes už šikovné ruky profesionálnych špecialistiek na permanentný make-up dokážu zázraky.

S profiartistkou Lenkou Lutisan o tom, ako sa dá vytvoriť dokonalé obočie

Dokonalé obočie je výzvou pre každú ženu. Ak vám do vienka nebolo dopriate pekne vytvarované a husté obočie, dnes už šikovné ruky profesionálnych špecialistiek na permanentný make-up dokážu zázraky. Áno, aj vytvoriť obočie, ktoré vyzerá absolútne realisticky a naozaj krásne.

Špecialistka a profiartistka Lenka Lutisan je certifikovanou absolventkou školy Phibrows Academy svetovo uznávaného make-up artistu Branka Babica. Dnes na Slovensku vo vlastnej prestížnej akadémii Elite Academy LL odovzdáva svoje zručnosti a skúsenosti ženám, ktoré chcú potešiť seba i svoje klientky dokonalým obočím.

Školenia, ktoré sa v akadémii Elite Academy LL vykonávajú sú určené ako pre úplných začiatočníkov, tak aj pre pokročilých, ktorí chcú zdokonaliť  svoje vedomosti a získať podporu Phibrows akadémie.

201911284490664670172003275"Zapísaním sa do tohto kurzu, nadobudnete vedomosti o základoch microbladingu, počnúc od toho, ako správne nakresliť tvar obočia, vytvoriť symetriu, určiť, ktorí klienti môžu byť podrobení úprave, naučiť sa o type a štruktúre kože, teórii farby, udržiavaní hygieny, náradí a vybavení spolu s absolvovaním techniky tieňovania, ktorá vaše zručnosti dostane na úplne novú úroveň a ponúkne riešenia na niektoré dôležité otázky, ktoré nie sú vyriešené ani v jednej doteraz prezentovanej technike," hovorí o svojich školeniach Lenka Lutisan a dodáva:

"Okrem toho všetkého vám tento kurz poskytne solídny základ pre umiestnenie sa na kozmetickom trhu, propagáciu svojich služieb a prezentáciu hodnôt správnym spôsobom na prilákanie ideálnej cieľovej klientely. Momentálne ide o jedno z najlepších platených beauty odvetví súčastnosti."

Medzi najvyhľadávanejšie kurzy patria techniky prirodzeného permanentného tieňovania a tetovania obočia.

PhiShading Basic kurz je určený pre všetkých, ktorí majú chuť začať pracovať v kozmetickom priemysle a robiť svoju prácu s láskou. Naučíte sa všetko o technike Phibrows Microblading a technike manuálneho tieňovania Phishading. Obočie, ktoré je vytvorené touto technikou vyzerá prirodzene, je korigované, vhodné pre všetky typy pleti, aj ako prekrytie staršieho permanentného make-upu. Okrem toho sa dozviete ako správne nakresliť tvar a vytvoriť symetriu obočia podľa zlatého rezu, starostlivosť o obočie, pre akých klientov je zákrok vhodný a mnoho ďalších informácií.

PicsArt 04 08 04.41.56

Charakteristiku metódy PhiShading popisuje Lenka Lutisan nasledovne. "Ide o najmodernejší trend, ktorý zaručuje najprirodzenejšie výsledky z hľadiska permanentného make-upu. Vyčarujete krásne obočie a získate zaručene vysoko kvalitné školenie v oblasti permanentného make-upu. Na školení  sa naučíte, ako potešiť svojich zákazníkov s mimoriadne prirodzenými výsledkami. Moja metóda je navrhnutá tak, aby Vám poskytla najvyššie vedomosti, zručnosti a sebavedomie."

Metóda Phi je najmodernejší trend zaručujúci výborné výsledky permanentného makeupu. Oproti klasickým metódam permanentného make-upu sa absolventky kurzu naučia jedinečné tieňovacie techniky v oblasti očí, obočia i pier.

PicsArt 07 30 05.57.28

Phi PowderBrows je technika tieňovaného obočia, ktorá sa vykonáva pomocou tetovacieho prístroja na permanentný make-up a pomocou pigmentov vytvára veľmi prirodzený efekt Shadingu - pixel efektu. Študenti sa naučia, ako najlepšie pracovať s farbami a dosiahnuť extravagantné tieňované efekty s efektom WOW.

Všetky školenia prepájajú teoretické poznatky s praktickými ukážkami konkrétnych zákrokov. Pracuje sa na latexe ale aj na skutočných modelkách. Školenia v Elite Academy LL majú aj svoj ďalší rozmer, ktorým približuje Lenka Lutisan a uzatvára takto naše rozprávanie.

PicsArt 07 29 06.44.53

"V mojej akadémii v Dubnici nad Váhom, som vyškolila stovky študentov, ktorí sa zaraďujú v súčasnosti k najúspešnejším artistom na Slovensku ako aj v zahraničí. Mnohí moji študenti sú na pozícií Royal artistov, dokonca aj Mastrov. Okrem zručností a profesionálnych kvalít vám dodajú sebavedomie, istotu a svoju prácu budete vykonávať s o to väčšou láskou a zanietením. Pretože každá žena chce byť krásna a upravená. A ak jej k tomu dokážete pomôcť, je to ten najkrajší dar."

20200709 151146

Viac informácií: www.lenkalutisan.com

2678

Súvisiace články