Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 25. marec 2020

Estée Lauder bude vyrábať dezinfekciu

Dezinfekčné prostriedky či už v podobe osobnej hygieny alebo upratovacích prostriedkov, súperia spolu s rúškami a respirátormi o prvenstvo v nedostupnosti. Nechýbajú iba ľuďom do domácej spotreby, ale aj zdravotníckym zariadeniam, čo je v týchto časoch kritickou situáciou.

Estée Lauder bude vyrábať dezinfekciu

Dezinfekčné prostriedky či už v podobe osobnej hygieny alebo upratovacích prostriedkov, súperia spolu s rúškami a respirátormi o prvenstvo v nedostupnosti. Nechýbajú iba ľuďom do domácej spotreby, ale aj zdravotníckym zariadeniam, čo je v týchto časoch kritickou situáciou. Našťastie však existujú firmy, ktoré považujú pomoc spoločnosti za nevyhnutnú a pomáhajú vyrábať to, čo trh viac nestíha. Najnovšou značkou, ktorá sa vrhla do výroby dezinfekcie je Estée Lauder.

Estée Lauder plánuje znovuotvoriť svoje výrobné fabriky v americkom meste Melville, ktoré prerobí na výrobne dezinfekcie pre zdravotnícky personál. Súčasťou pomoci je aj finančný dar v hodnote 2 miliónov dolárov, ktorý poputuje na konto Doctors Without Border. Využitý bude na výskum koronavírusu a prerozdelený bude medzi krajiny, ktorým chýbajú či už finančné alebo fyzické zdroje pri boji s ochorením.

“Estée Lauder môže hrdo prispieť k širšej pomoci v boji proti COVID-19 a znovuotvorením našej fabriky v Melville tento týždeň vyrobíme potrebnú dezinfekciu pre rizikové skupiny v populácii vrátane zdravotníckeho personálu,” vyjadrila sa spoločnosť prostredníctvom tlačovej správy.

Ostatné kozmetické značky takisto nezaostávajú. Ešte skôr v tomto týždni oznámila skupina L’Oreal, že pomáha s výrobou dezinfekcie pre nemocnice a lekárne v Európe a zároveň pozastavila nutnosť splácania dlhov malých a stredných firiem. “V čase krízy je našou povinnosťou pomôcť každým možným spôsobom,” povedal CEO L’Oreal, Jean-Paul Agon.

1131

Súvisiace články