Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 29. február 2020

Červené nechty na 8 spôsobov

Červená manikúra bude vždy nadčasová aelegantná, no pokiaľ vás prestáva baviť, máme pre vás niekoľko tipov. Ocení ich milovníčka minimalizmu, ale aj pravá experimentátorka.

Červené nechty na 8 spôsobov

Červená manikúra bude vždy nadčasová a elegantná, no pokiaľ vás prestáva baviť, máme pre vás niekoľko tipov. Ocení ich milovníčka minimalizmu, ale aj pravá experimentátorka. Inšpirujte sa.

Fliačiky

Namiesto toho, aby ste na všetky nechty naniesli rovnakú vrstvu červeného laku, vyberte si pár nechtov, na ktoré aplikujete len malé bodky. Minimalizmus ako vyšitý.

@betina_goldstein

Vlnky

Rozbite červenú zaujímavou, kontrastnou farbou. Veľmi pekný efekt vytvorí napríklad výrazná modrá. Vytvorte ňou zaujímavé vlny.

nataliepavloskinails2@nataliepavloskinails

Francúzsky abstrakt

Spojenie francúzskej manikúry, červenej farby a abstraktného umenia môže dopadnúť aj takto zaujímavo.

paintboxnails@paintboxnails

Ťažké kovy

Nič nepôsobí slávnostnejšie ako spojenie červenej a kovových detailov. Zatiaľ čo kombinácia so zlatou pôsobí vianočne, strieborná dotvára futuristický efekt.

nataliepavloskinails@nataliepavloskinails

Gradácia

Vyhrajte sa s tvarmi francúzsky špičiek a dodajte im červenú farbu. Vygradujte ich hrúbku či uhly a vytvorte tak moderne pôsobiacu manikúru.

nataliepavloskinails3@nataliepavloskinails

Kosoštvorce

Jednoduchý spôsob, ako vytvoriť úplne nový dojem z celej manikúry je experimentovanie s tvarmi a aplikáciou laku. Takýto kosoštvorec je viac ako len chic.

hellobirdielab@hellobirdielab

Detail

Červená sa dá využiť aj na tvorbu zaujímavého detailu. Napríklad takmer nahé nechty okamžite rozjasní červený detail v podobe loga či zaujímavého tvaru.

betina goldstein3@betina_goldstein

Polovice

Jednoduchý trik s efektným výsledkom. Stačí, keď obvyklú vrstvu laku nanesiete len na pozdĺžnu polovicu nechtov.

betina goldstein2@betina_goldstein 

Foto: Instagram

4774

Súvisiace články