Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 29. február 2020

Beauty trendy z MFW FW20

Naturálne líčenie aprirodzené vlasy sa stávajú neoddeliteľnou súčasťou prehliadkových mól už niekoľkú sezónu. Aj módne domy na milánskom týždni módy nám ukázali, ako sa dá čarovať zjednoduchosti.

Beauty trendy z MFW FW20

Naturálne líčenie a prirodzené vlasy sa stávajú neoddeliteľnou súčasťou prehliadkových mól už niekoľkú sezónu. Aj módne domy na milánskom týždni módy nám ukázali, ako sa dá čarovať z jednoduchosti. Pozrite si, aké beauty trendy nám predstavili.

Salvatore Ferragamo: Jemný minimalizmus

No make-up look dominoval prehliadke Salvatore Ferragamo. Nahá tvár s dokonale upraveným obočím bola doplnená hladkými, dozadu začesanými vlasmi.

 

Prada: Futuristické disko

Prada stavila na úplne minimum akýchkoľvek úprav a sústredila sa na prirodzenosť modeliek. Jediným elementom vo vizáži boli disko tiene v zaujímavom geometrickom tvare.

Prada 

Alberta Ferretti: Hippie elegancia

Ako vytvoriť ležérny hippie look s elegantnými prvkami? Alberte Ferretti na to stačil nízko posadený konský chvost s mokrým efektom, lesk na perách a zaujímavé náušnice.

Alberta Ferretti 

Jil Sander: Ležérna femme fatale

Matný, hlboko bordový rúž, elegantne pôsobiace obočie a vlasy stiahnuté do pevného konského chvostu. Dôraz sa kládol na porcelánovú pleť a lesklé vlasy.

jil sander 

Missoni: Púštna krása

Farby púšte ovládli vizáž na prehliadke Missoni. Podobné odtiene terakotovej aplikovali na viečka a pery, čím podčiarkli atmosféru kolekcie. Vlasy boli ponechané v naturálnom stave.

Missoni 

Max Mara: Moderná bojovníčka

Unikátne dymové líčenie pozostávajúce z tmavých fliačikov doplnené sporadickými tenkými vrkôčikmi a povyťahovanými pramienkami vytvorili novú podobu moderných bojovníčok.

Max Mara 

Fendi: Zapletená

Opulentne zapletené vrkoče v rôznych hrúbkach vytvárali na hlavách modeliek doslova koruny. Doplnené boli malinovo-bordovým rúžom s efektom „after-kiss.“

fendi 

Foto: Getty

1127

Súvisiace články