Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 13. február 2020

Beauty trendy z NYFW FW20

Výrazné červené pery, zamotané vrkoče akovové odlesky si nás podľa prestížnych módnych domov získajú nasledujúcu sezónu. Aké beauty trendy sa budú nosiť na jeseň azimu?

Beauty trendy z NYFW FW20

Výrazné červené pery, zamotané vrkoče a kovové odlesky si nás podľa prestížnych módnych domov získajú nasledujúcu sezónu. Aké beauty trendy sa budú nosiť na jeseň a zimu?

Kobaltový pohľad

Na prehliadke Tadashi Shoji nám do oka padli výrazné, kobaltovo modré tiene, ktoré dokonale žiarili na každej farbe pokožky. Ľadová a pritom dobrodružná voľba.

Tadashi Shoji FW20

E-girl

E-girl je taký novodobý upgrade niekdajšieho emo štýlu a pre svoju prehliadku si tento look zvolil Christian Siriano. Hrubé linky na očiach, fialovo-ružové pery a srdiečko na líčku vyzeralo skutočne chic a romanticky.

2Christian Siriano FW20

Ostré linky

Značka Rag & Bone na mólo vyslala niekoľko verzií očných liniek, ktoré boli založené na svojich ostrých hranách a precíznosti.

3Rag & Bone FW20

Ťažké kovy

Krásne kovové tóny, ktoré pôsobili luxusne a žensky sa objavili na prehliadke Tom Ford. Zlatisté, bordové, medené odlesky vytvárali veľmi klasický, sofistikovaný look.

4Tom Ford FW20 

Classic Beauty

Ani klasike sa nevyhneme. Naznačil nám to Brandon Maxwell svojou víziou elegancie založenej na dokonale pleti, uhladených vlasoch a nahom líčení s jemne broskyňovými perami.

5Brandon Maxwell FW20

Upírka

Ak túžite po dráme, bude sa vám páčiť vizáž z prehliadke Rodarte. Bledá pleť, na ktorej svietili fialovo-bordové pery zosobnili modernú verziu upírky.

6Rodarte FW20

Odvážna elegancia

Na prehliadke Oscar de la Renta to bolo celé o červených perách s vysokým leskom, ktoré na seba strhávali pozornosť popri nahej pleti. Odvážne a pritom klasické.

7Oscar de la Renta FW20

Viktoriánska éra

Prérijný trend sa prebojoval aj do sveta krásy, kde sa odzrkadlil v jednoduchom, praktickom účese. Zatočené vlasy z bokov do polovičného konského chvostu vám vystačia na krásny dievčenský look.

8Tory Burch FW20

Zauzlené vrkoče

Na prehliadke Chromat to bolo o dráme, odvahe a inakosti. Presne taká bola aj celá vizáž, pričom vlasy boli maximálne inšpiratívne- zamotané stuhou s nápismi do zaujímavých kreácií.

9Chromat FW20 

Foto: Getty

1119

Súvisiace články