Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 3. február 2020

Inšpirujte sa mihalnicami od Glamour Lashes

28. ročník medzinárodného kozmetického veľtrhu Beauty Forum sa bude konať už onedlho, v dňoch 27.

Inšpirujte sa mihalnicami od Glamour Lashes

28. ročník medzinárodného kozmetického veľtrhu Beauty Forum sa bude konať už onedlho, v dňoch 27. - 28. marca 2020 v Expo Centre Trenčín. Tradične sa na tunajšom veľtrhu prezentujú desiatky vystavovateľov rôznych značiek. Prevažná časť ponuky je zameraná na kozmetické produkty a nechtový dizajn.

Stánkov, v ktorých sa prezentuje úprava mihalníc, ich predlžovanie a zahusťovanie je oveľa menej. Spoločnosť Glamour Lashes Slovakia, ktorá sa skrášľovaniu mihalníc venuje vo veľkom rozsahu je však prítomná na každom kozmetickom veľtrhu. Okrem Trenčína sa pravidelne zúčastňuje veľtrhov v Prahe i Bratislave.

FB IMG 1580196586110

Komunikáciu a osobný kontakt s klientkami považuje spoločnosť Glamour Lashes Slovakia za dôležitú časť úspechu tejto mladej, ale rýchlo sa rozvíjajúcej značky. Keďže produkty na predlžovanie mihalníc aj lashlifing a lashbotox ponúka Glamour Lashes Slovakia formou internetového obchodu, záleží im na tom, aby zákazníčky rozumeli a vedeli používať jednotlivé výrobky. Preto sa každoročne značka Glamour Lashes Slovakia zúčastňuje kozmetických veľtrhov a teší sa stále narastajúcej účasti zákazníčok.

FB IMG 1580196762314

Poradenstvo, školenia, predstavovanie jednotlivých produktov a ich aplikácia je dôležitou súčasťou ich ponuky. Dámy tak majú možnosť zoznámiť sa so sortimentom, ale aj vyskúšať si, ako môže aplikácia mihalníc celkovo zmeniť ich pohľad, výraz i celkové vyžarovanie. Toto je cieľom školení, ktoré organizuje Glamour Lashes Slovakia vo viacerých slovenských mestách. Informácie a ponuku školení nájdete na ich webovej stránke.

FB IMG 1580196465299

Sortiment produktov spoločnosti je najširším a najkvalitnejším na našom trhu. Glamour Lashes ponúka rôzne druhy kvalitných syntetických mihalníc, ktoré sú ultra ľahké, tenké a pôsobia veľmi prirodzene. Mihalnice je možné zaobstarať si v rôznych farbách a dĺžkach, podľa toho či, ide o ich aplikáciu na denné nosenie alebo na výnimočnú príležitosť.

FB IMG 1580196814059

Značka Glamour Lashes ponúka aj výnimočnú a prelomovú metódu vytočenia, vyživenia a zahustenia prírodných mihalníc, ktorou je technika lashlifting a lashbotox. Táto procedúra je vhodná pre zákazníčky, ktoré nechcú umelé mihalnice, no rady by zvýraznili svoju krásu optickým predĺžením ich prírodných mihalníc. Ak máte záujem dozvedieť sa o tejto procedúre viac, navštívte stánok Glamour Lashes na Expo Beauty v Trenčíne 27.3.-28.3.2020. Celý tím Glamour Lashes vám rád zodpovie všetky vaše zvedavé otázky.

FB IMG 1580200254640

Okrem produktov špeciálne zameraných na úpravu mihalníc sú v ponuke sortimentu aj krémové farby na obočie a dlhotrvácne matné rúže. Navštívte jeden z najpôsobivejších stánkov Glamour Lashes Slovakia na veľtrhu Beauty Forum v Trenčíne. Zoznámte sa so sortimentom výrobkov, nakúpte so zľavou a inšpirujte sa možnosťou úpravy vašich mihalníc profesionálmi z GlamourLashes Slovakia.

Viac informácií: www.glamourlashes.sk

 

1355

Súvisiace články