Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 26. január 2020

Manikúrová inšpirácia z Instagramu

Hľadáte aj vy manikúrovú inšpiráciu na Instagrame? Pokiaľ sledujete niektoré znajpopulárnejších nechtových dizajnérok, určite ste mohli postrehnúť niekoľko trendov, ktorým podľahli.

Manikúrová inšpirácia z Instagramu

Hľadáte aj vy manikúrovú inšpiráciu na Instagrame? Pokiaľ sledujete niektoré z najpopulárnejších nechtových dizajnérok, určite ste mohli postrehnúť niekoľko trendov, ktorým podľahli. Medzi nimi nájdete novú podobu francúzskej manikúry, ale aj farebné gradovanie.

Moderná francúzska

Už v lete sme sa vrátili naspäť ku francúzskej manikúre, ktorá sa nosí vo svojej pôvodnej podobe, ale aj takejto modernej. Krátke nechty dekorované tenučkým prúžkom v rôznych farbách sú nielen praktické, ale aj trendy.

@mytownhouseuk

oliveandjune@oliveandjune

Gradovanie

Farebná gradácia sa dá na nechtoch využiť v akejkoľvek rodine tónov. Či už ste na neutrálne farby ako béžová, ružová alebo uprednostňujete výrazné odtiene modrej, fialovej či akejkoľvek inej farby. Takýto dizajn bude vždy pôsobiť sofistikovane.

betina goldstein@betina_goldstein oliveandjune2@oliveandjune

Zelená

Netypická farba manikúry sa čoraz častejšie začína objavovať vo výtvoroch insta-famous nechtových dizajnérok. Je neopozeraná, vyzerá elegantne a pristane akejkoľvek farbe pleti. Vyskúšať ju môžete v rôznych variantoch a pokojne ju skúste skombinovať s iným farbami.

betina goldstein2@betina_goldstein troudelapin@troudelapin

Metalické prúžky

Nenápadné metalické detaily zdobiace „nahé“ ale neutrálne nechty vyzerá veľmi moderne. Na jednej strane sú nenútené, no na tej druhej pôsobia trochu umelecky a netradične. Ideálna alternatíva pre všetky milovníčky francúzskej manikúry a minimalizmu.

mytownhouseuk2@mytownhouseuk betina goldstein3@betina_goldstein

Ilúzie

Na Instagrame vznikla úplne nová závislosť, ktorá je inšpirovaná morským svetom. Nechtové dizajnérky vytvárajú vzhľad mušlí a lastúr, ktoré imitujú použitím perleťových a holografických lakov v pastelových tónoch.

isabelmaynails@isabelmaynails  drybylondon@drybylondon 

Foto: Instagram

1877

Súvisiace články