Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 20. december 2019

Nanushka vytvorila rúž s La Bouche Rouge

Maďarská značka Nanushka si podmanila módnu verejnosť najmä vďaka Instagramu, zatiaľ čo značka La Bouche Rouge si na rovnakej platforme získala milovníkov make-upu akozmetiky. Teraz sa tieto dve značky spojili, aby vytvorili spoločný rúž snázvom Shiva.

Nanushka vytvorila rúž s La Bouche Rouge

Maďarská značka Nanushka si podmanila módnu verejnosť najmä vďaka Instagramu, zatiaľ čo značka La Bouche Rouge si na rovnakej platforme získala milovníkov make-upu a kozmetiky. Teraz sa tieto dve značky spojili, aby vytvorili spoločný rúž s názvom Shiva.

La Bouche Rouge je známy svojou udržateľnou filozofiou, hneď ako sa objavili na scéne v roku 2017, svoje rúže predávali dovtedy unikátnym spôsobom. Puzdro na rúž a samotný rúž sa totiž kupuje separátne a tak môžete jedno puzdro naplniť rôznymi farbami podľa preferencie. Vyskladať si môžete svoju vlastnú kolekciu, no vždy si do pôvodného puzdra zakúpite iba rúž bez obalu, čiže náplň. Na druhej strane Nanushka takisto tvorí udržateľné kúsky a dnes je považovaná už za kultovú značku vďaka svojim unikátnym siluetám. “Koncept La Bouche Rouge je úžasný a dokonale zapadá do našej filozofie,“ povedala zakladateľka a dizajnérka značky Nanushka, Sandra Sandor.

shiva

Názov spoločného produktu je inšpirovaný hinduistickou bohyňou Shiva, ktorá je bohyňou osvietenia. Podľa oboch značiek predstavuje progresívny pohľad na eleganciu a glamour chic štýl. Rúž má oranžovo-červenú farbu, ktorá bola inšpirovaná modernou femme fatale. Tak, ako každý La Bouche Rouge, aj Shiva je zabalený do vegánskeho koženého puzdra, ktorého náplň sa dá vymieňať.

1119

Súvisiace články