Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 21. november 2019

Najlepšie beauty adventné kalendáre

Beauty adventné kalendáre sa už etablovali na scéne adventných kalendárov aúplne vážne konkurujú tým bežným, čokoládovým. Oproti minulým rokom ich je však na trhu poriadne množstvo apokiaľ sa chystáte jeden si kúpiť (alebo chcete nenápadne podstrčiť partnerovi tipy na darčeky) poradíme vám, ktoré stoja za to.

Najlepšie beauty adventné kalendáre

Beauty adventné kalendáre sa už etablovali na scéne adventných kalendárov a úplne vážne konkurujú tým bežným, čokoládovým. Oproti minulým rokom ich je však na trhu poriadne množstvo a pokiaľ sa chystáte jeden si kúpiť (alebo chcete nenápadne podstrčiť partnerovi tipy na darčeky) poradíme vám, ktoré stoja za to.

Dior

Kalendár z dielne značky Dior je doslova malé umelecké dielo. Znázorňuje parížsky butik okom ilustrátora Vincenta Darré a ukrýva parfumy, starostlivosť o pleť a telo, ale aj sviečky.

Diptyque

Ak milujete vône a značku Diptyque, potešte sa týmto kalendárom. Je plný ikonických vôní, sviečok aj kozmetických produktov.

diptyque

Dr. Barbara Strum

Luxusná značka starostlivosti o pleť Dr.Barbara Strum vytvorila tento exkluzívny kalendár, ktorý je plný tých najprevratnejších kozmetických produktov. Jeho hodnota je 1300 eur, avšak predáva sa len za 550 eur.

Screenshot 2019 11 21 at 20.51.03

L’occitane

Populárne produkty značky v cestovných veľkostiach, čo sa hodí každej cestovateľke. Nájdete tu všetko, čo potrebujete na starostlivosť o telo.

loccitane

NYX

Milovníčky make-upu si prídu na svoje v kalendári dekoratívnej kozmetiky NYX. Obsahuje všetko od leskov, rúžov, ceruziek na pery až po korektory a rozjasňovače.

nyx

Elemis

Značka Elemis má skutočne výhodnú ponuku. Hodnota kalendára je 360 eur, avšak stojí len 180 eur. Obsahuje pleťové séra, sprchové oleje a iné preslávené produkty na starostlivosť o pleť.

elemis

ASOS

Ideálna voľba pre všetky beauty maniačky, ktoré nevedia, akú novinku vyskúšať skôr. ASOS kalendár dal dokopy trendy značky ako Dr.Jart, The Ordinary či Sand & Sky.

asos

Balmain

Luxus pre vaše vlasy, to nájdete v kalendári Balmain. Obsahuje všetko na to, aby boli vaše vlasy zdravé a lesklé. Okrem vlasovej kozmetiky v ňom nájdete aj hrebeň či sponu do vlasov.

balmain

BareMinerals

Tento kalendár je pre vás, ak chcete vyskúšať produkty tejto populárnej značky, ktorú používa aj Rosie-Huntington Whiteley. Jeho hodnota je 250 eur, ale cena len 90.

bareminerals

ESPA

Vďaka tomuto kalendáru si doma vytvoríte súkromné spa. Nájdete tu vonnú sviečku, kozmetické produkty na aromaterapiu, masážne oleje a omnoho viac.

espa

Nuxe

Ak si chcete dopriať zo všetkého trošku, čo ponúka značka Nuxe, choďte do tohto kalendáru. Nájdete tu všetko od telových olejov až po starostlivosť o pleť.

nuxe

Foto: archív značiek

3261

Súvisiace články