Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 27. október 2019

Praha má La Prairie Atelier

Kozmetika La Prairie je synonymom luxusnej starostlivosti opleť arozmaznávania tými najinovatívnejšími ingredienciami. Švajčiarska kozmetika je kjám teraz opäť očosi bližšie, otvorila svoju prvú českú pobočku vPrahe.

Praha má La Prairie Atelier

Kozmetika La Prairie je synonymom luxusnej starostlivosti o pleť a rozmaznávania tými najinovatívnejšími ingredienciami. Švajčiarska kozmetika je k jám teraz opäť o čosi bližšie, otvorila svoju prvú českú pobočku v Prahe.

La Prairie je síce na trhu už 85 rokov, avšak butikov tejto značky je po svete len veľmi málo. V Európe dokonca podobný tomu pražskému ani nenájdete. Dizajn butiku je ladený v puristickom dizajne typickom pre značku, v ktorom sa snúbi monumentálny duch Prahy a luxus vlastný La Prairie. Priestory navrhlo francúzske interiérové štúdio 7 LIEUES a ako dominantu sivo-strieborného interiéru zvolila originálnu svetelnú dekoráciu, ktorá pripomína tečúcu ľadovcovú vodu zo Švajčiarskych Álp. Keďže svet La Prairie vždy predstavoval spojenie umenia, vedy, krásy a ladnosti, toto všetko sa odráža aj v tomto butiku.

DSC08523

DSC08525

Slávnostné otvorenie prebiehalo 16. a 17.októbra, pričom sa ho zúčastnili zaujímaví hostia. Večerom sprevádzala modelka Pavlína Němcová, ktorá sa vžila do roly moderátorky, no pozvanie prijala aj dizajnérka Beata Rajská či speváčka Leona Machálková a modelka Karolína Chomisteková. 

Pražský La Prairie Atelier nájdete na Jungmannovom námestí 6.

DSC08526 DSC08537

Foto: BB Media Consulting

1507

Súvisiace články