Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 18. október 2019

Perly sa nosia na nechtoch!

Operlách sa vždy hovorili, že sú elegantné asofistikované. Zároveň sú znakom luxusu askutočných dám.

Perly sa nosia na nechtoch!

O perlách sa vždy hovorili, že sú elegantné a sofistikované. Zároveň sú znakom luxusu a skutočných dám. Vymeňte však všetky svoje náušnice, náhrdelníky a náramky za čosi inovatívnejšie. Perly sa totiž nosia aj na nechtoch.

@thehangedit

Pre minimalistky

Biele perličky krásne vyniknú na úplne nahých nechtoch, pričom ich okamžite premenia na elegantné. Stačí naniesť priesvitný alebo telový lak a aplikovať jedinú perličku, ktorá okamžite všetko zmení. Pohrať sa však môžete s množstvom.

nataliepavlovskinails@nataliepavlovskinails

Asymetricky

Ak máte radi jednoduchosť, vyskúšajte aj tento dizajn. Dvojfarebné nechty asymetricky predelené sú už ozdobené iba latou guličkou, ktorá celý dizajn nežne prepája. Ideálna voľba na každodenné nosenie, keďže je nenápadná a pritom unikátna.

paintboxnails@paintboxnails

 

Symetricky

Renomovaná nail artistka Betina Goldstein má cit pre detail. Takto sa dokáže vyhrať pri aplikácii perličiek. Štýlovo vyzerajú najmä symetricky ukladané perličky, prípadne ich veľkostná gradácia. Aplikácia s retiazkou je takisto skvelou ukážkou hry s proporciami.

betina goldstein@betina_goldstein betina goldstein2@betina_goldstein betina goldstein3@betina_goldstein

Pearl French

Francúzska manikúra sa vracia na scénu zrejme aj preto lebo si ju obľúbili známe modelky a influencerky. Ak ju však chcete posunú na novú úroveň, doplňte ju perličkami. Tie môžete aplikovať na bielu časť nechtu, alebo napríklad do jeho stredu.

rachhloves@rachhloves 

Detail

Perlička využitá v rámci dizajnu kreatívnym spôsobom je veľmi hravou voľbou. Zamyslite sa nad motívom, do ktorého sa dá zapasovať farebná guľôčka. Ideálny motív je napríklad čerešňa. Využiť sa však perličky dajú aj v prípade jednofarebných nechtov, vyberte si jeden, na ktorý aplikujete perličky napríklad do tvaru kvetu. Krásne to manikúru oživí a povznesie na luxusnejší level.

janesafarian@janesafarian  nailsbymei@nailsbymei 

Foto: Instagram

1557

Súvisiace články