Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 24. september 2019

Beauty trendy z LFW

Ako sa líšia beauty trendy vLondýne od tých vNew Yorku? Vhlavnom meste Anglicka sa kládol dôraz na vlasy adokonalosť pleti.

Beauty trendy z LFW

Ako sa líšia beauty trendy v Londýne od tých v New Yorku? V hlavnom meste Anglicka sa kládol dôraz na vlasy a dokonalosť pleti.

Klasická elegancia

Burberry ku svojej netradičnej kolekcii doplnili tradičné beauty looky. Vlasy rozdelené v strede chodníkom a uhladené za ušami však pôsobili distingvovane aj moderne.

 

Dokonalé vrkoče

Jednoducho, no precízne zapletené vrkoče na konci stiahnuté stuhou sú podľa dizajnéra Erdema ďalším veľkým beauty trendom.

2 

Punky Glam

Dizajnérka Roberta Einer stavila na dramatické očné linky, ktoré stiahli na seba všetkú pozornosť. Rozmazaný efekt im dodal punkový nádych.

3 

French chic

Nenútená elegancia, ktorou sú typické Francúzky je stále inšpirujúca. Týmto smerom sa vydala aj značka Ports1961, ktorá dramaticky prehodené vlasy doplnila nahou pleťou.

4 

Minimalistická moderna

Victoria Beckham ostala verná svojej modernej, čistej estetike, ktorá sa odrazila v dokonale uhladených drdoloch a dievčenskej pleti dosiahnutej nahým líčením.

5 

Lip Power

Kolekcia Emilie Wickstead bola čistá a jemná, no líčenie už bolo o inom. Stavila na silu líčenia pier, ktorým dodala výrazné, avšak stále elegantné farby.

6

Foto: Getty

1281

Súvisiace články