Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 15. august 2019

Celebrity, ktoré pripravujú svoje kozmetické značky

Selena Gomez, Ciara, Hailey Bieber, Serena Williams či Ariana Grande. To je len zlomok mien, ktoré boli podané patentovej komisii na registráciu kozmetických produktov.

Celebrity, ktoré pripravujú svoje kozmetické značky

Selena Gomez, Ciara, Hailey Bieber, Serena Williams či Ariana Grande. To je len zlomok mien, ktoré boli podané patentovej komisii na registráciu kozmetických produktov. Nachádzame sa v zlatej ére beauty priemyslu? Vyzerá to tak.

@kylieskin

Selena Gomez

Najčerstvejšou žiadosťou o patentovanie svojej rovnomenne značky sa môže pochváliť práve Selena Gomez. Speváčka, herečka a teraz už aj podnikateľka registrovala svoje meno k produkcii rôznorodých kozmetických produktov od parfumom až po telové mlieka.

Ciara

Počas posledného Beautyconu, ktorý sa každoročne koná v Los Angeles, sa Ciara nepriamo vyjadrila, že má v pláne založiť vlastnú značku. “Je mojim dlhoročným snom tvoriť v beauty priemysle a už teraz je množstvo vecí, na ktorých som pracovala a vymýšľala,” vyjadrila sa.

Victoria Beckham

Dizajnérka v minulosti spolupracovala na línii dekoratívnej kozmetiky s Estée Lauder, avšak teraz chystá vlastnú líniu pod značkou Victoria Beckham. Nepôjde iba o dekoratívnu kozmetiku, ale aj o starostlivosť o pleť. Victoria nedávno zverejnila na Instagrame video a fotku s hasthagom #cleanbeauty, čiže pôjde o kozmetiku bez toxických a agresívnych látok.

Kendall Jenner

Kendall je poslednou zo sestier Kardashian- Jenner, ktorá ešte nemá svoju značku. Prvá bola Kim a jej KKW Beauty, nasledovala Kylina Kylie Cosmetics, Kourtney so značkou Poosh, no a zabudnúť nemôžme ani na Khloé, ktorá je síce v inom segmente, no založila značku oblečenia Good American. Kendall požiadala o registráciu ochrannej známky na kozmetické produkty od lakov na nechty až po parfumy.

Khloé Kardashian

Aby bolo rodinné podnikanie dokonalé, aj Chloé sa rozhodla požiadať o registráciu ochrannej známky KOKO Beauty a KOKO Beauty by Khloé Kardashian. Už v minulosti spolupracovala na kozmetickej línii so sestrou Kylie, no teraz to vyzerá na vlastnú značku dekoratívnej kozmetiky.

Cardi B

Historicky najpopulárnejšia rapperka má obrovský vplyv na svojich fanúšikov. Hovorí o tom aj vydarená spolupráca s predajcom Fashion Nova. Teraz však plánuje svoj vlastný projekt, ktorý by mal podľa jej vlastných slov odštartovať veľmi skoro. Registrovala si jej poznávací výraz “Okurrr.”

Ariana Grande

Ďalšou hudobníčkou, ktorá to plánuje vyskúšať v módnom priemysle je Ariana Grande, ktorej firma GrandAri požiadala o registráciu výrazu “Thank you, Next” (ktorý je mimochodom názvom jej pesničky) pre kozmetické produkty na starostlivosť o telo.

Hailey Bieber

Po vzore svojej kolegyne z modelingovej brandže, Kendall Jenner, aj Hailey požiadala o registráciu Bieber Beauty rôzne kozmetické produkty. Pôvodne jej žiadosť o registráciu Bieber Beauty bola zamietnutá, no nakoniec bola koncom roka schválená.

Serena Williams

Úspešná športovkyňa ide do toho naplno, má pridelenú ochrannú známku na módnu značku aj kozmetické produkty pod názvom Anares. Medzi registrovanými produktami má telovú, pleťovú kozmetiku, parfumy, dekoratívnu kozmetiku a samozrejme aj rôzne typy oblečenia.

Gwen Stefani

Gwen si väčšina z nás pamätá ako vždy dokonale nalíčenú, či už počas hudobných vystúpení, na červenom koberci alebo v súkromí. Jej láska ku kozmetike a líčeniu bola vždy zjavná, a zrejme aj preto požiadala o registráciu značky P8NT pre parfumy, dekoratívnu kozmetiku, farby na vlasy a opaľovacie krémy.

 

Kylie, Lady Gaga a Rihanna expandujú

Fenty Beauty, Kylie Cosmetics a Kylie Skin či Haus Beauty už fungujú naplno. Všetky tri dámy však neplánujú povoliť v tempe a chystajú ďalšiu expanziu. Rihanna napríklad požiadala o registráciu Fenty Skin, čiže portfólio produktov bude rozšírené o starostlivosť o pleť. Toto isté má v pláne aj Lady Gaga. Kylie zase vstupujú na trh s detskou kozmetikou, pretože si zaregistrovala značku Kylie Baby a Kylie Baby by Kylie Jenner. Do podnikania s detskou kozmetikou sa vydala aj Rosie Huntington-Whiteley, ktorá sa stala business partnerkou značky Pipette Baby.

1281

Súvisiace články