Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 14. august 2019

Šťavnatá manikúra na leto

Nie je nič lepšie, ako vychutnávať si sladké, letné ovocie pri západoch slnka, prípadne sa do neho ponoriť vo forme outfitov. Je romantické, hravé adokonale stelesňuje leto.

Šťavnatá manikúra na leto

Nie je nič lepšie, ako vychutnávať si sladké, letné ovocie pri západoch slnka, prípadne sa do neho ponoriť vo forme outfitov. Je romantické, hravé a dokonale stelesňuje leto. Asi aj preto sa do ovocných nechtov zamilovali sociálne siete.

@bhamnails

Podľahla im aj samotná Gigi Hadid, ktorá na svojej dovolenke na Mykonose zvolila dizajn ovocného šalátu pozostávajúceho z citrónov, kiwi či melónov. Nielen ona, ale aj množstvo ďalších štýlových žien podľahlo šťavnatej tematike a tak sa na nechtoch bežne objavujú pomaranče, čerešne a vlastne akékoľvek ovocie, ktoré vám napadne.

Ako sa takáto téma prejavuje na nechtovom dizajne? Niekto do toho ide naplno ako Gigi a vyberá si rôznorodé motívy, zatiaľ čo iné zase zvolia ovocný dizajn len na jeden či dva nechty. Manikúra navyše môže byť transparentná s efektom želé nechtov, ktorý je teraz mimoriadne populárny. Pokiaľ nemáte náladu ani čas navštevovať kvôli ovocným nechtom salón krásy, vystačíte si s tematickými nálepkami. Tie stačí aplikovať na nalakované nechty podľa vašej preferencie a celé to zafixovať transparentným lakom. Pôjdete do toho?

Foto: Instagram

1210

Súvisiace články