Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 7. júl 2019

Beauty trendy z Haute Couture Week-u

Novinky vmódnom priemysle a nové kolekcie sú to, čo zaujíma každého, kto si naladí akúkoľvek prehliadku vrámci Týždňov módy. Avšak rovnako zaujímavé sú aj iné aspekty módnych shows ato najmä vprípade Haute Couture kolekcií.

Beauty trendy z Haute Couture Week-u

Novinky v módnom priemysle a nové kolekcie sú to, čo zaujíma každého, kto si naladí akúkoľvek prehliadku v rámci Týždňov módy. Avšak rovnako zaujímavé sú aj iné aspekty módnych shows a to najmä v prípade Haute Couture kolekcií. Práve preto sme sa tentokrát pozreli na beauty trendy, ktoré boli počas posledného Haute Couture Week-u predstavené.

Valentino

Disco

Trblietky v líčení sú síce na výslní už dlhšiu dobu, no až doteraz sa nosili vo svojej relatívne sofistikovanej podobe. Teraz prichádza na rad disco inšpirácia, retro odtiene a hustým ligotom pokryté viečka.

3Jean Paul Gaultier

 

Popletené

Vrkôčiky na rôzne spôsoby boli využité na vytvorenie kreatívnych detailov, na zopnutie klasického konského chvostu, ale aj na komplexné, doteraz nevídané účesy, ktoré samy o sebe predstavovali umelecké diela.

12Dior 14Iris Van Herpen
15Ralph & Russo 16Maurizio Galante

 

Staroveký Egypt

Hrubé linky akoby inšpirované starovekým Egyptom si našli svoju cestu do líčenia na prehliadke Viktor & Rolf. Líčenie a lá Kleopatra doplnené modernými vplyvmi bolo výrazné a podmanivé.

2Viktor & Rolf

 

Dúha

Odtiene dúhy, pastelky a jemné farby pripomínajúce olejovú maľbu vytvorili kontrast ku výraznému líčeniu na iných prehliadkach. Jemná, umelecky pôsobiaca vizáž dotvárala moderný look na rôzne spôsoby.

13Dundas 4Ronald Van Der Kamp

 

Nude

Nahé líčenie nie je vôbec typickým elementom pre Haute Couture kolekcie. Napriek tomu si prirodzenosť založená na jemných odtieňoch marhuľovej dokázala nájsť svoje miesto medzi drámou a extravaganciou.

18Ralph & Russo 8Alexandre Vauthier



Dramatické doplnky

Na Haute Couture Week-u nemohli chýbať tie najkreatívnejšie, dramatické vlasové doplnky, ktoré posúvali celkovú vizáž na úplne nový level. Niektoré boli inšpirované históriou, iné prírodou a ďalšie sa zahrávali s abstrakciou.

11Armani Privé 5Guo Pei
7Schiaparelli 10Givenchy


Foto: Indigital

1127

Súvisiace články