Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 27. február 2019

Beauty trendy z MFW

Rock’n roll chic, čelenky alá Gossip Girl, ale aj klasický červený rúž. Tieto aďalšie beauty trendy ovládli milánsky Týždeň módy.

Beauty trendy z MFW

Rock’n roll chic, čelenky a lá Gossip Girl, ale aj klasický červený rúž. Tieto a ďalšie beauty trendy ovládli milánsky Týždeň módy.

Uhladená dokonalosť: Fendi

Lesklé, takmer mokro pôsobiace vlasy upravené do efektnej vlny. Doplnená bola prirodzeným, nahým líčením.

Sila jednoduchosti: Max Mara

Niekedy je jednoduchosť našou najsilnejšou zbraňou. Takto to vystihla značka Max Mara, ktorá zvolila strapatý vrkoč a prednú časť vlasov rozdelila ostrou cestičkou.

2

RGB: United Colors of Benetton

Značka United Colors of Benetton predstavila svoju víziu farebnosti plnými farbami, ktoré dekorovali viečka modeliek. Pozstávali zo základných farieb.

3

Classic Drama: Tod's

Výrazné červené pery nikdy nevychádzajú z módy. Tentokrát však dostávajú jemný grunge nádych tým, že pôsobia akoby boli jemne rozmazané.

4

Neónové linky: Iceberg

Keď už neónové farby ovládajú každú sféru dizajnu, prečo ich nezaradiť aj do líčenia? Značka Iceberg si myslí, že dokážu vytvoriť efektné linky, čo myslíte?

5

Gossip Girl style: Ermanno Scervino

Každý fanúšiko seriálu Gossip Girl ocení návrat čeleniek. Jednoduché aj zdobené, kombinujú sa s rozpustenými vlasmi aj s rôznymi účesmi.

6

Tvrdá romantika: Philosophy di Lorenzo Serafini

Kontrast romantiky a rock’n rollu sme mohli vidieť na prehliadke Philosophy di Lorenzo Serafini. Tvrdé linky sa kombinovali s jemnučkými vlnami vo vlasoch a dlhými spodnými riasami.

7

Foto: Getty

1417

Súvisiace články