Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 20. február 2019

Beauty trendy z LFW

Londýnsky Fashion Week priniesol úplne iný pohľad na beauty trendy ako ten vNew Yorku. Namiesto prezentácie konkrétnych trendov sa sústredil na filozofiu aobrazné pomenovania.

Beauty trendy z LFW

Londýnsky Fashion Week priniesol úplne iný pohľad na beauty trendy ako ten v New Yorku. Namiesto prezentácie konkrétnych trendov sa sústredil na filozofiu a obrazné pomenovania.

Art noveau, Burberry

Prominentný hairstylista Guido Palau sa postaral o účes, ktorý dominoval vizáži na prehliadke Burberry. Inšpirovaný bol umeleckým smerom Art noveau a doplnený bol maximálne nude líčením.

Dráma, Simone Rocha

Aristokratické motívy sa objavili na prehliadke Simone Rocha, ktorá vizáž svojich modeliek sústredila okolo pompéznych vlasových doplnkov plných kamienkov či perál a tmavých perách.

2

70’s vibe, Halpern

Disko štýl 70.rokov v modernej podobe, takto by sme mohli pomenovať líčenie na prehliadke Halpern. Sústredené bolo okolo zlatých viečok, ktoré pôsobilo umelecky a pritom dobrodružne.

3

Nevinnosť, Ryan Lo

Hollywood Glam sa stal inšpiráciou pre vizáž na prehliadke Ryan Lo. Do určitej miery bola však poňatý veľmi sarkasticky, nebrala sa vážne a pôsobila nevinne. Líčenie bolo založené na jemne ružových perách a doplnené bolo mäkkými vlnami.

4

Logomania, Ashley Williams

Prehliadka Ashley Williams zase priniesla niečo iné. Vo vizáži dominoval hairstyling na rôzne spôsoby, častokrát doplnený sponkami či stuhami s rôznymi nápismi, ktoré vytvárali kryštáliky.

5

Jazz age, Matty Bowan

Mikro ofina pripomínajúca jazz age, tmavé pery a takmer neviditeľné obočie. Dramatická vizáž, v ktorej dominovala čistá pleť, nechávala vyniknúť jemné náznaky ombré efektov, napríklad aj na perách.

6

Mono, Asai

Značka Asai an to išla úplne inak. Úplne nude líčenie doplnila ceruzkou nakreslenými linkami, ktoré v náznakoch pripomínali staroveký Egypt. Vizáž však pôsobila monochromaticky a čisto.

7

Dúha, Mary Katrantzou

Mary rozdelila svoju kolekciu medzi prírodné elementy, čomu bola prispôsobená aj vizáž. Vlasy boli zafarbené v pastelových tónoch typických pre každý z elementov a tvár bola ponechaná v prirodzenosti.

8

Foto: Imaxtree

1608

Súvisiace články