Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 29. január 2019

Couture Beauty

Haute Couture prehliadky si pýtajú výnimočné líčenie aj hairstyling, aby dokázali podčiarknuť atmosféru, inšpiráciu avíziu kolekcie. Pozrite si snami to najlepšie.

Couture Beauty

Haute Couture prehliadky si pýtajú výnimočné líčenie aj hairstyling, aby dokázali podčiarknuť atmosféru, inšpiráciu a víziu kolekcie. Pozrite si s nami to najlepšie.

Valentino

Populárna vizážistka Pat McGrath vytvorila líčenie ako stvorené pre každú mestskú vílu. Riasy sa premenili na kvetiny, ktoré vytvárali romantickú drámu. Zvyšok líčenia bol minimalisticky, vlasy uhladené do drdolov.

 

Christian Dior

Ako to dopadne, keď sa spojí pantomíma a punk? To sme mohli vidieť na prehliadke Christian Dior, kde hrubé očné linky spojili s čiarkou spod dolného viečka. Sieťka na tvári doplnená trblietavou čiapkou sa postarala o dramatický podtón.

dior 

Alexis Mabille

Návrhár zvolil pre líčenie neónové farby, ktoré však dostali nový rozmer. Nepôsobili športovo a futuristicky ako sme zvyknutí, ale historicky a pompézne. Mohli za to najmä kvetinové aplikácie vo vlasoch aj na tvári.

alexis mabille copy 

Chanel

Spojenie romantizmu z 19.storočia a Bowieho štýlu, takto popísal vizáž na prehliadke Chanel, hairstylista Sam McKnight. Vysoko natupírované vlasy doplnené extrémne výraznou čiernou linkou nám trochu pripomínali chanelovskú verziu Frankensteinovej nevesty.

chanel copy 

Iris Van Herpen

Tak, ako samotná kolekcia Iris Van Herpen, aj líčenie bolo akoby z iného sveta. Išlo o čo najprirodzenejšiu manifestáciu ľudskosti, no pritom boli potlačené mnohé nosné elementy výrazu vrátane obočia, rias aj pier.

iris copy 

Givenchy

Na prehliadke Givenchy sme mohli zazrieť dva typy líčenia. Prvým bola extravagantná, flitrovaná bomba, ktorá dekorovala hornú časť tváre modeliek. Druhý verzia bola založená na úplne nude líčení, uhladených vlasoch a perlových čelenkách, ktoré na modelkách vynikali.

givenchy  givenchy 

 

Georges Hebeika

Dizajnér stavila na glamour ženskosť v modernej verzii. Dymové líčenie očí reprezentovalo ženskú silu, jemné vlny s nádychom mokrého efektu zase rebéliu, a náušnica zároveň plnila funkciu vlasovej dekorácie.

gorges hobeika 

Armani Privé

Kolekcia Armani Privé bolainšpirovaná retrom, čomu sa podriadilo výsledné líčenie a hairstyling. Zatiaľ čo vlasy boli buď efektne uhladené pod klobúky, alebo učesané do extravagantných copov, líčenie sa sústredilo na rozmazanú, červenú linku na spodnej línii rias.

armani 

Giambattista Valli

Niekoľko rôznorodých lookov sa objavilo na prehliadke Giambattistu Valli, avšak nás zaujalo toto žiariace nude líčenie založené na dokonalej pleti, na ktorej rozjasňovač rozsvietil líčka, viečka a lesk dodal život perám.

giamba 

Ralph & Russo

Uhladený konský chvost založený na extrémom lesku vlasov, doplnený výraznou, ostrou linkou a svietivým rúžom. Toto líčenie nás dokonale navnadilo na letné garden parties, ktoré sú sofistikované a zároveň romantické.

rr

Foto: Getty

1623

Súvisiace články