Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 19. november 2013

Nová kolekcia ALO diamonds v zajatí farieb

Jeseň je magickým obdobím, plným pestrofarebných šuchotajúcich listov. Mozaiku farebných odtieňov však netreba hľadať iba v prírode.

Nová kolekcia ALO diamonds v zajatí farieb

19.11.2013

Jeseň je magickým obdobím, plným pestrofarebných šuchotajúcich listov. Mozaiku farebných odtieňov však netreba hľadať iba v prírode. Dizajnéri značky ALO diamonds sa v najnovšej kolekcii jeseň/zima 2013 inšpirovali exotikou. Výsledkom je fantastický kokteil farieb, drahokamov, zvieracích a kvetinových motívov, ktoré v kombinácii s nádhernými briliantmi rozžiaria oči každej ženy.

alo_uvodny


Najnovšej kolekcii šperkov ALO diamonds vládnu vskutku nádherné farby – neprehliadnuteľná tmavočervená, nekonečná tyrkysová, mystická tmavomodrá, ženská fialová či jemná ružová. Nájdete v nej drahé kamene, ktoré kraľujú na poli šperkov, ako rubín, akvamarín, topás, tanzanit, morganit, ametyst (vo všetkých podobách), ruženín či podmanivý zafír. Na svoje si prídu naozaj všetky ženy.



Okrem drahých kameňov potešia oko aj žlté diamanty, ktoré hrejú ako spomienka na teplé letné lúče. Čierne alebo „light brown" diamanty sú, naopak, dokonalým doplnkom k farbám jesene. Keď príde rad na spoločenské udalosti, siahnite po náhrdelníku, prsteni alebo náramku z kolekcie Black&White, ktorá láka elegantnou hrou čiernych a bielych diamantov, jednoducho kombinovateľných s každým outfitom. Tie najslávnostnejšie príležitosti si však zaslúžia niečo extra. Či už si zvolíte veľký slávnostný diamantový náhrdelník, prsteň so žltými diamantmi alebo prsteň v tvare kvetov, budete určite neprehliadnuteľná.



zdroj: ALO diamonds



 

    5910

    Súvisiace články