Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 30. november 2012

TIPY PRE VÁS: Virtuálne líčenie pre smarfóny aj tablety

Populárna online aplikácia Mary Kay je teraz k dispozícii na stiahnutie i pre smartfóny a tablety. Chceli by ste vedieť, ako budete vyzerať ako červenovláska?

TIPY PRE VÁS: Virtuálne líčenie pre smarfóny aj tablety

30.11.2012

Populárna online aplikácia Mary Kay je teraz k dispozícii na stiahnutie i pre smartfóny a tablety. Chceli by ste vedieť, ako budete vyzerať ako červenovláska? Rady by ste vyskúšali trendy červený rúž alebo horúce mačacie oči?

Mary_Kay_01
To všetko môžete podniknúť s novou mobilnou aplikáciou Mary Kay Virtuálne líčenie, ktorá bola vyvinutá na základe populárnej online aplikácie. Verzia pre smartfóny a tablety má rovnaké rysy ako jej online verzia, poskytuje však pohodlie mobilných zariadení. Dámy si môžu nahrať ich vlastnú fotku a upraviť svoj aktuálny vzhľad, alebo vyskúšať úplne nový štýl priamo vo svojom mobile či tablete. Na vytvorenie nového vzhľadu slúži ponuka celej dekoratívnej kozmetiky Mary Kay. Čerešničkou na torte je široká ponuka účesov a doplnkov, ktoré podčiarknu váš nový vzhľad.

Mary_Kay_02Neviete, čo sa vám hodí?
Aplikácia dámam ponúka aj 5 obrázkov modeliek rôznych tónov pleti, farby vlasov, tvaru očí i vekových kategórií. Ak nechcú experimentovať s vlastnou fotografiou, jednoducho si nájdu takú modelku, ktorá má podobný vzhľad ako ony. Vďaka možnostiam, ktoré aplikácia ponúka, si ženy kúpia prípravky, ktoré im vyhovujú a ktoré naozaj podtrhnú ich krásu. Navyše si pri tom užijú množstvo zábavy. „Každá žena, ktorú poznám, má plnú zásuvku nevhodne zvolenej dekoratívnej kozmetiky," hovorí Sheryl Adkins-Green, vedúca marketingového oddelenia Mary Kay Inc. „Všetky tieto odtiene vyzerajú skvelo, keď ich vidíte v kazetke. Keď ich však vyskúšate na sebe, výsledok sa často úplne míňa pôvodnej predstave. To je dôvod, prečo je naša aplikácia taká užitočná. Prípravky môžete vďaka nej vyskúšať virtuálne, hrať sa s vaším make-upom a získať tak predstavu o rozličných typoch skrášlenia a premenách vášho vzhľadu, od prírodného denného líčenia, až po úchvatné dymové líčenie – všetko môžete vidieť hneď, a to priamo na vás. Predtým, než prípravky zakúpite od svojej nezávislej kozmetickej poradkyne Mary Kay, môžete sa v pokoji rozhodnúť, čo sa vám páči,"

Mary_Kay_03

Zabavte sa v rade na kávu

Podľa Patricie Wanderley, viceprezidentky Globálneho digitálneho marketingu Mary Kay Inc., je online verzia tejto aplikácie jednou z najnavštevovanejších stránok na www.marykay.com. Patricia Wanderley hovorí: „Mary Kay mobilné Virtuálne líčenie je už rovnako populárne ako jeho online verzia. Od uvedenia aplikácie na jar tohto roku sme už zaznamenali takmer 500 000 stiahnutí a toto číslo neustále stúpa. Vďaka mobilnej verzii tejto aplikácie môžu ženy skúšať svoj nový vzhľad, kým stoja v rade na rannú kávu, alebo čakajú u doktora – to všetko vďaka pár ťahom prstom na ich mobilných telefónoch."

Ocenený produkt
Popularita medzi zákazníčkami sa odrazila i vo výsledkoch tejto aplikácie. Mary Kay Virtuálne líčenie vyhralo cenu mobilných technológií Ethos Award 2012. Aplikácia sa stala celkovým víťazom kategórie Digital Innovation Award (ocenenie pre digitálne inovácie). DSA Ethos Awards oceňuje spoločnosti, ktoré pomáhajú svojim nezávislým predajcom pri ich podnikaní. Túto aplikáciu už používa niekoľko medzinárodných trhov. Ženy v Kanade, Brazílii, Mexiku a Španielsku sa tešia veľkému záujmu o mobilné virtuálne líčenie. Spoločnosť má v pláne rozšíriť túto aplikáciu na všetky trhy, na ktorých Mary Kay pôsobí.

Aplikáciu si môžete stiahnuť tu:
Apple
Android
Kindle

Pre okamžité stiahnutie aplikácie do vášho smartfónu či tabletu načítajte QR kód:

QRkod_AndroidAndroid     QRkod_AppleApple

 

Zdroj: Mary Kay

 

 

 

    11514

    Súvisiace články