Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 12. november 2012

Na vyčistenie zubov už stačí iba svetlo a voda

Je naším spoločníkom večer pred spaním, ráno pred prvou kávou či neskôr po chutnom obede. Dennú rutinu bez zubnej kefky si dnes už ani nevieme predstaviť.

Na vyčistenie zubov už stačí iba svetlo a voda

9.11.2012

Je naším spoločníkom večer pred spaním, ráno pred prvou kávou či neskôr po chutnom obede. Dennú rutinu bez zubnej kefky si dnes už ani nevieme predstaviť. Technológie v oblasti ústnej hygieny neustále napredujú a my preto môžeme zabudnúť na „dentálnu" minulosť.

Široký sortiment, ktorý ponúka dnešný trh spĺňa prísne dentálne pravidlá a obsahuje výrobky od výmyslu sveta. Uprednostňujete klasiku alebo ste prívržencom moderných technológií? Túžite po zmene? Možno bude pre vás revolučnou zmenou práve SOLADEY ECO.

Soladey_2_uvodny
Táto kefka funguje na princípe iónovej reakcie. Titándioxidová tyčinka ukrytá v rukoväti kefky sa aktivuje akýmkoľvek svetelným zdrojom (slnečné svetlo, číra žiarivka, kúpeľňová žiarivka) a vodou. Po aktivácii začne vylučovať záporne nabité ióny, ktoré sa v ústnej dutine zmiešajú so slinami a reagujú s kladne nabitými iónmi obsiahnutými v kyseline zo zubného povlaku. V ústach sa mení pH slín, a tak aj prostredie z kyslého na neutrálne. Pomocou iónovej reakcie kefka odstráni zo zubov všetky nečistoty a zubný povlak. Zubná sklovina sa stáva odolnejšou voči vplyvu nežiaducich baktérií.

Soladey_2_reakciaKefka funguje na princípe iónovej reakcie

Soladey_2_ordinaciaAj dentisti odporúčajú používať Soladey EcoPre čistenie chrupu s kefkou SOLADEY ECO nie je potrebná žiadna zubná pasta ani iné dentálne prostriedky. Stačí len svetlo a voda. Pre odstránenie nepríjemného pocitu z úst po vyčistení chrupu je vhodná ústna voda. Pri správnej starostlivosti možno dosiahnuť životnosť kefky až niekoľko rokov. Vymieňať treba len náhradné hlavice. Náhradné hlavice sú dostupné v štyroch rôznych prevedeniach podľa tvrdosti štetiniek: Medium pre dospelých a deti nad 7 až 8 rokov, Soft ako alternatíva pre ľudí s citlivými ďasnami, Tapered ako náhrada typu soft s predĺženými štetinkami, ktorá napomáha čisteniu medzizubných priestorov, Child ako náhrada pre deti do 7 až 8 rokov.

SOLADEY ECO spoľahlivo čistí ústnu dutinu a zároveň ju chráni pred nežiaducimi vplyvmi. Chrup môže byť čistý kdekoľvek a kedykoľvek, je zdravý a zachováva si prirodzenú belosť. Pritom je pomocníkom, ktorý šetrí čas, keďže k správnej ústnej starostlivosti nepotrebuje nič iné ako svetlo a vodu (postačujúce sú aj sliny). Navyše je šetrná k peňaženke, keďže pri správnom zaobchádzaní ma životnosť až niekoľko rokov. Jej trvanlivosť sa ukazuje aj ako výhodné ekologické riešenie voči prírode, keďže nie je nutná neustála výroba a výmena nových zubných kefiek a dentálnych pomôcok.

 

Zubná kefka SOLADEY ECO má hneď niekoľko predností:

Soladey_2_styri_vyhody

Zdroj: www.soladey-eco.com

    3177

    Súvisiace články