Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Testujeme / 22. september 2021

Prirodzený boost pre riasy a obočie

Minimalistické looky, ktoré len jemne podčiarkujú črty tváre anechávajú priestor prirodzenosti, sú jednoznačným go-to trendom. Dosiahnuť želaný naturálny efekt však vyžaduje znalosť techniky aj kvalitné produkty, ktoré fungujú na princípe menej je viac.

Prirodzený boost pre riasy a obočie

Minimalistické looky, ktoré len jemne podčiarkujú črty tváre a nechávajú priestor prirodzenosti, sú jednoznačným go-to trendom. Dosiahnuť želaný naturálny efekt však vyžaduje znalosť techniky aj kvalitné produkty, ktoré fungujú na princípe menej je viac. Produkt značky RefectoCil sľubuje práve takéto prirodzené výsledky a my v redakcii sme mali možnosť ho vyskúšať.

 

RefectoCil ako líder v oblasti stylingu obočia a rias ponúka najširší sortiment produktov v tomto segmente. Okrem množstva produktov pre dokonalú úpravu má vo svojom portfóliu aj zaujímavé produkty pre podporu ich rastu a zdravia. My sme v redakcii skúšali Lash and Brown Booster celé dva mesiace. Na konci tohto obdobia sme sa mohli tešiť z viditeľne dlhších a výraznejších rias, ale aj hustejšieho, uceleného obočia. Viac sa o tomto produkte, ale aj ďalších produktoch značky RefectoCil sa dočítate v článku.

Pred a po foto

Styling

Možno ste už zachytili trendy ako soap brows, windswept alebo fluffy brows. Všetky majú spoločné jedno – zvýrazňujú tvar obočia v jeho prirodzenom stave bez zásadnejších farebných úprav a vytrhávania. V prvom prípade ide o kombináciu pevnej fixácie a vyčesania chĺpkov dohora, zatiaľ čo windswept vyžaduje česanie v smere rastu. Fluffy brows sa sústredia najmä na podtrhnutie hustoty. Čo najviac nenápadná výplň medzier a hra s lomom svetla pomocou highlighteru majú nakoniec vždy spoločný cieľ – vytvoriť dojem obočia, do ktorého nezasahujeme, iba pracujeme s tým, čo nám bolo nadelené pomocou stylingu. Rovnako je tomu v kategórii rias – nalepovanie a 3D predlžovanie ustupuje takzvanému lash liftu, posilňujúcej kúre, ktorá riasy prirodzene vytočí.

Vytvoriť dojem obočia a rias, do ktorých nezasahujeme, iba pracujeme s tým, čo nám bolo nadelené, dokážeme pomocou kvalitných stylingových nástrojov, ktoré sú vhodné nielen na úpravu, ale riasy a obočie súčasne vyživujú. Práve na túto kombináciu sa zameriava značka RefectoCil. Počas svojej viac ako 90-ročnej tradície prichádza neustále s inováciami pre bezchybnú úpravu obočia a rias, a tak dokážete s ľahkosťou aplikovať aj súčasné trendy bez ohľadu na genetickú nádielku.

Dokonalé zafixovanie

RefectoCil Styling Gel, univerzálny základ vhodný pre každého, vám pomôže s presnou fixáciou a okamžitou dávkou ochranných látok na spevnenie rias a obočia, s ktorými následne dokážete pracovať podľa predstáv. Je vysoko transparentný, čo znamená, že sa nemusíte báť žiadnych viditeľných stôp alebo žmolkov.

styling gel

Podporte rast rias a obočia

Au naturel stylingová filozofia sa môže stať náročnou, ak máte pocit, že stav vášho obočia či rias potrebuje pomôcť a ľahká úprava mu proste nestačí. V takej situácii siahnite po efektívnej výžive, ktorá celý proces značne uľahčí. Značka RefectoCil vyvinula aj unikátne riešenia, ktoré naturálne looky robia dostupnejšími v prípade, že vám na ne chýba dostatočná hustota a dĺžka.

1. RefectoCil Lash & Brow Booster obsahuje olej z koralu trsovníka lekárskeho, ktorý stimuluje korienky, aktivuje delenie buniek a prispieva tak k rastu jednotlivých chĺpkov rias a obočia. Zlepšuje navyše aj ich štruktúru a pružnosť a zabraňuje predčasnému vypadávaniu. Vďaka zložkám biotinu pre zdravý rast a D-pantenolu dodáte riasam a obočiu potrebnú starostlivosť, ktorá im pomôže nadobudnúť želanú odolnosť. Riasy sú vo výsledku až o 56 % dlhšie a obočie je silnejšie a hustejšie so zmenou viditeľnou už po 6 týždňoch používania, pričom po 10 týždňoch je už rozdiel naozaj podstatný.

rcil lash brow booster 300 dpi cmyk

2. Intenzívna nočná starostlivosť RefectoCil Care Balm využíva vlastnosti populárneho ricínového oleja a vaše obočie a riasy posilní počas spánku. Starostlivosť aplikujte 3-4 krát do týždňa pred spaním, kedy začnú rastlinné oleje a vitamíny pôsobiť. Pri pravidelnom používaní sú chĺpky pevné, odolnejšie a disponujú zdravým leskom.

tube fs cmyk

Vďaka dávke účinných ingrediencií tak docielite ideálnu prípravu na jednoduché natural dni bez námahy. Stačí sa riadiť princípom minimalizmu – uprednostniť jeden krok dlhotrvajúcej a kvalitnej starostlivosti pred zložitým procesom nanášania množstva farieb a skrášľujúcich prípravkov.

 

Viac informácií o značke RefectoCil nájdete na www.afn.sk
Sledujte Facebook a Instagram pre najaktuálnejšie informácie o značke.

 


 

1056

Súvisiace články