Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Testujeme / 5. november 2020

Oslo Skin Lab: Nórska mladosť z prášku

To, že kolagén je jedným z najdôležitejších pilierov krásy a mladosti pleti vieme všetky. Vďaka nemu je pokožka pružná a odolná, kĺby ohybnejšie, nechty a vlasy pevnejšie.

Oslo Skin Lab: Nórska mladosť z prášku

To, že kolagén je jedným z najdôležitejších pilierov krásy a mladosti pleti vieme všetky. Vďaka nemu je pokožka pružná a odolná, kĺby ohybnejšie, nechty a vlasy pevnejšie. Naše telo ho postupne stráca a nepomáhame si ani naším nie vždy ideálnym životným štýlom. Našťastie je tu riešenie...

Na trhu nájdete množstvo druhov kolagénových preparátov, ktoré sľubujú neuveriteľné výsledky. Nie je však kolagén ako kolagén. Podľa našich skúseností je dôležité zameriavať sa na kvalitné a overené značky, za ktoré nehovoria len masívne marketingové kampane, ale najmä nezávislé klinické výskumy. Novinkou na slovenskom trhu je kolagén The Solution™ od Oslo Skin Lab, ktorý sa pre svoje skvelé výsledky stal veľkým hitom nielen v škandinávskych krajinách, ale i v Čechách. Navyše bol nominovaný na Danish Beauty Awards 2019 v sekcii Inner Beauty, čo vzhľadom na kvalitatívnu náročnosť škandinávskych krajín svedčí o jeho vysokej úrovni.

O čo presne ide?

Ide o neochutený kolagénový prášok, ktorý vďaka svojmu zloženiu napomáha k zvýšeniu pružnosti pokožky, jej vyhladeniu a zjemneniu vrások. Prípravok obsahuje kolagénový prášok Verisol®, takzvaný hydrolyzovaný kolagén, ktorý je pomocou enzýmov rozdelený (hydrolyzovaný) na peptidy (krátke reťazce aminokyselín). A práve tie dokáže naša pokožka efektívne využiť. Mimoriadne dobrý vplyv na pokožku dokazujú aj odborné štúdie, ktoré pracovali s odporúčanou dennou dávkou kolagénu v množstve 2,5 gramu. Na testovanej vzorke žien sa potvrdilo priemerné zmenšenie hĺbky vrások až o 20,1%, zvýšená pružnosť a menej celulitídy.

70394254 467056237356755 7550581029245812736 o

 

Škandinávsky kolagénový prášok otestovala aj naša kolegyňa a modelka Zuzana Nováková Stráská. Aké sú jej dojmy?

Najlepšou referenciou podľa mňa je, ak si zmenu všimne aj okolie. Tak sa aj stalo. Nedávno mi kamarátka hovorí: „Ty akú kozmetiku používaš, čo robíš, keď nemáš vôbec žiadne vrásky a si taká fresh?“ Zamyslela som sa. Je fakt, že v poslednom období sa pár vecí zmenilo. Po karanténe mám dve kilá navyše a tým pádom vyzerá lepšie aj moja pleť. Zmenila som aj kozmetiku, keďže som bojovala s akné. No čo dodržiavam dlhodobo je užívanie Oslo Skin Lab. Tento nórsky kolagén užívam od decembra už piaty mesiac. Takže zlepšený stav mojej pleti bude kombinácia viacerých aspektov. Ja osobne sa toľko nepozorujem, no vrásky na sebe vidím stále. Je ale pravda, že sa mi teraz zdajú skutočne menej hlboké a tým pádom sú menej viditeľné pre ostatných. Plus mám pocit pevnejšej a sviežejšej pleti. Čo ale sledujem intenzívne, je neskutočná rýchlosť rastu nechtov a vlasov. Navyše, nechty mám pevné, neštiepia sa a sú hladké. Veľkou výhodou kolagénu je, že je bez chuti a tak ho môžem piť kedykoľvek cez deň, ako sa mi hodí. The Solution™ môžete zmiešať s akýmkoľvek jedlom alebo nápojmi. Snažím sa ho však užívať ráno na lačno. Druhou veľkou výhodou je, že vám príde až domov, navyše v pravidelných intervaloch. Na začiatku je však veľmi dôležité užívať kolagén pravidelne aspoň dva mesiace, aby ste tie výsledky videli.

unnamed 4 2 unnamed 5 2

54400038 368669450528768 4572208976850059264 o

Členstvo Vám vrásky nepridá

Každá zmena je proces. Vašou úlohou je vytrvať na ceste. Práve k tomu vám pomôže zvýhodnené členstvo Oslo Skin Lab bez záväzkov, vďaka ktorému na vaše dávky kolagénu už nezabudnete. Pravidelne vám príde až domov a to za mesačnú zvýhodnenú cenu 39,80 EUR.

Snímka obrazovky 2020 05 15 o 11.10.05

Vyskúšajte a uvidíte

Pre čitateľky Top Fashion máme 50% zľavu na prvé balenie kolagénu The Solution™ .

Na osloskinlab.sk stačí zadať zľavový kód TOPFASHION.

Snímka obrazovky 2020 05 15 o 11.10.31

25512

Súvisiace články