Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 8. september 2021

Naomi Osaka má vlastnú značku kozmetiky!

Beauty priemysel je v rozpuku! Známe osobnosti od modeliek cez speváčky až športovkyne sú toho dôkazom, pretože mnohé z nich sa pustili práve do založenia svojej vlastnej kozmetickej značky.

Naomi Osaka má vlastnú značku kozmetiky!

Beauty priemysel je v rozpuku! Známe osobnosti od modeliek cez speváčky až športovkyne sú toho dôkazom, pretože mnohé z nich sa pustili práve do založenia svojej vlastnej kozmetickej značky. Najnovšie sa do kozmetiky pustila aktuálne jedna z najlepších tenistkiek sveta, Naomi Osaka.

Mladučká tenisová hviezda, ktorá je aktuálne na treťom mieste svetového rebríčka WTA, si získala množstvo fanúšikov nielen vo svete športu, ale aj mimo neho. Nedávno si vzala od tenisu “voľno”, aby načerpala nové psychické sily pokračovať, avšak počas tejto repstávky nezaháľala. Využila ju na vytvorenie vlastnej kozmetickej značky, ktorú nazvala Kinló.

Prvú zmienku o plánovej značke urobila už v apríli tohto roku, no až teraz sa o nej dozvedáme viac. Kozmetika v ponuke značky Kinló je špeciálne navrhnutá pre pleť s vyššou koncentráciou melanínu, čiže pre tmavšie typy pleti. “Som nadšená, že sa s vami môžem podeliť o Kinló, funkčnú kozmetiku pre ľudí s tmavšou pleťou, ktorá rieši problémy a prevenciu pred rakovinou kože v našej POC (people of color) komunite,” povedala na svojom Instagrame tenistka.

KINLO Golden Ritual Skincare Set Product Image 1.jpg

Ako nám naznačila vo svojom vyjadrení, kozmetika je určená na prevenciu proti vzniku rakoviny kože pri tmavších typoch pleti, kedy sa na to môže zabúdať. Medzi produktami nájdeme napríklad krém s vysokým ochranným faktorom SPF 50, ktorý obsahuje minerálne filtre a vytvára matný efekt bez zanechávania bieleho povlaku, čo býva pri tmavšej pokožke častokrát problém. Na upokojenie pleti po vystaveniu na slnku je určená hydratačná hmla, ktorá má zároveň hojivý efekt. Produktovú líniu ďalej dopĺňa očný krém či hydratačný balzam.

Kozmetika Kinló je veľmi dostupná a fuinkčná voľba, ktorá poteší najmä ľudí s tmavšou pokožkou, pretože rieši problémy, ktoré sú typické pre bežné slnečné produkty. Ceny sa pohybujú od 15 do 50 dolárov a všetky produkty sú momenátlne dostupné na oficiálnej stránke značky.

Foto: archív značky, Instagram

966

Súvisiace články