Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 30. august 2021

AM-PM Beauty s Viki Ortner

Viki Ortner je bezpochyby jednou z najštýlovejších žien v našich končinách. Sympatická modelka však zaujme nielen svojim šatníkom, ale aj vždy upravenou vizážou.

AM-PM Beauty s Viki Ortner

Viki Ortner je bezpochyby jednou z najštýlovejších žien v našich končinách. Sympatická modelka však zaujme nielen svojim šatníkom, ale aj vždy upravenou vizážou. Ako sa o svoju pleť stará a na ktoré produkty nedá dopustiť? 

Môj typ pleti je: Normálna, v zime suchá.

Najväčšie problémy mi robí: Našťastie mám celkom nenáročnú pleť ale hneď vidím ak nedodržiavam pravidelné čistenie, odzrkadlí sa to behom pár dní

Produkty, ktoré používam ráno: Začnem čistením - Refresh Face Cleanser od Onest, nasleduje sérum- Priobiotic Fractions od Vichy a hydratačný krém- BioEffect hydrating cream. Celé to zakončím SPF 50- La Roche Posay Anthelios Invisible Fluid.

Refresh Face Cleanser

 ONEST Refresh Face Cleanser

Priobiotic Fractions od Vichy 

Vichy Probiotic Fractions

SPF 50 La Roche Posay Anthelios Invisible Fluidjpg

La Roche Posay Anthelios Invisible Fluid

Produkty, ktoré používam večer: Začnem dvojitým čistením pleti, prvý krok je čistenie na olejovej báze (Augustinus Bader The Cleansing Balm), ktoré krásne za pár sekúnd rozpustí make-up. Zotriem všetko uteráčikom a nasleduje druhý krok čistenia na vodnejj báze, ktorý pleť dokonalo dočistí, opäť použijem Refresh Face Cleanser od Onest. Nasleduje EGF obnovujúce sérum od BioEffect, ktoré striedam s retinolom od Shani Darden. Potom príde na rad hydratačný krém- BioEffect Hydrating Cream a v zime používam aj The Face Oil od Augustinus Bader.

Augustinus Bader The Cleansing Balm

Augustinus Bader The Cleansing Balm

Shani Darden Retinol Reform

Shani Darden Retinol Reform

BioEffect Hydrating Cream

BioEffect Hydrating Cream

Aby moja pleť bola zdravá a krásna: Základ je určite kvalitný spánok, dostatok tekutín, zdravá strava a dodržiavanie svojej kozmetickej rutiny. Nemeniť svoju rutinu každý týždeň, vtedy sa ťažšie dostavia výsledky od jednotlivých produktov.

Extra boost, ktorý z času na čas pleti doprajem: Návšteva kozmetického salónu, naposledy som bola na kyslíkovej mezoterapii.

DSC 9825 min

Nástroj, na ktorý nedám dopustiť je: Ultrazvuková špachtla, ktorá mi dôkladne vyčistí pleť v pohodlí domova.

Mojou najväčšou kozmetickou závislosťou sú: Balzamy a ceruzky na pery, tie mám okrem kúpeľne asi aj v každej kabelke. Po mojom veľkom prieskume :) môžem povedať, že moji favoriti su ceruzky na pery od Pat McGrath a Victoria Beckham a naj balzam je pre mňa od Laneige.

 

R03684864 MLaneige Lip Sleeping Mask PermaGel Ultra Lip PencilPat McGrath PermaGel Ultra Lip Pencil

 

Beauty/skincare influenceri, ktorých rada sledujem: Momentálne mám obdobie, kedy najradšj sledujem moje samotné obľúbené kozmetické značky a ich novinky.

Môj najväčší kozmetický objav za poslednú dobu je: Mala som dlhú pauzu od používania retinolu, no prednedávnom som sa k nemu vrátila, naozaj dokáže robiť s pleťou zázraky.

Foto: Stefan Nikolavski

2656

Súvisiace články