Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 11. august 2021

Úsmev ako luxusný doplnok

Dneš už vieme, že krása nie je len na povrchu, ale vychádza z nášho vnútra. Základom je totiž harmónia a zdravie, ktoré sú prvým predpokladom toho, že aj zovňajšok bude rovnako krásny.

Úsmev ako luxusný doplnok

Dneš už vieme, že krása nie je len na povrchu, ale vychádza z nášho vnútra. Základom je totiž harmónia a zdravie, ktoré sú prvým predpokladom toho, že aj zovňajšok bude rovnako krásny. Pri zuboch do platí doslova pretože len zdravé zuby môžu byť krásne. Správnou starostlivosťou a vhodnými pomôckami si tak môžete zabezpečiť skutočne luxusný doplnok, ktorým očaríte všade, kde prídete - krásny úsmev.

Žiarivý, biely úsmev je krásnym doplnkom. Vyžaduje si však investíciu v podobe našej každodennej starostlivosti a vhodný výber produktov. My v redakcii sme si obľúbili niekoľko produktov Profimed, ktoré používame počas celého roka.

Krása a zdravie idú ruka v ruke

Swissdent patrí k tým najluxusnejším značkám zubnej kozmetiky na svete. Vznikla na prestížnej klinike v Zurichu, kde bola vytvorená pre jej pacientov. Odvtedy však prešlo dostatok času na to, aby sa z nej stala globálna značka, ktorá si získala množstvo fanúšikov po celom svete, vrátane našej redakcie. Vo formulácii zubnej pasty je na prvý pohľad jasné, že vznikla pod rukami zubára, kombinuje totiž vysokú šestrnosť s efektivitou pri čistení a udržiavaní bielych zubov. Bieliace pasty bývajú známe tým, že k zubom až také šetrné nie sú, preto je Swissdent pre nás taká špeciálna.

image2

Aj keď sa to nemusí zdať, naše zuby na sebe každým dňom akumulujú povlak, ktorý na sklovine zostáva po bežných nápojoch ako káva či víno, alebo po jedlách a koreninách. Na zuboch sa tak postupne budujú pigmentácie, ktoré z dlhodobého hľadiska zhoršujú prirodzený odtieň zubov. Tomu sa však dá jednoducho predísť, odpoveďou je každodenné používanie bieliacej pasty. Keďže Swissdent je skutočne šetrná, je vhodná na každodenné používanie, vďaka čomu aktívne bojuje proti vzniku pigmentácii a predchádza žltnutiu. Popri tom samozrejme poskytuje vhodnú starostlivosť o zuby z hygienického hľadiska.

Pasta sama o seba samozrejme zázraky neurobí, doplniť ju musíte vhodným nástrojom. Pre nás v redakcii sú tieto nástroje až dva - prvým je kefka Swissdent a druhým je jednozväzková kefka TePe. Swissdent zubná kefka vďaka menšej ploche doslova núti dôkladne a pomaly čistiť zuby, čím dosahuje vyššiu efektivitu aj precíznosť. Práve vďaka jej veľkosti sa jednoducho dostaneme aj na ťažšie dostupné plochy, akými sú napríklad osmičky. Jednozväzková kefka TePe je zase perfektným doplnkom na kompletnú ústnu starostlivosť, pomáha s čistením na tých najťažšie dostupných miestach a predchádza tak najčastejším zubným kazom u dospelých, ktoré vznikajú práve v medzizubných priestoroch. Taktiež sa stará o ďasná, pre ktoré predstavuje prevenciu proti zápalom.

Pre extra efekt

Biele zuby sú symbolom zdravia a krásy, no niekedy ani pravidelné a dôkladné čistenie nestačí. Hollywoodsky úsmev na počkanie si však môžete podobne ako my dopriať pomocou sady Smilepen. Praktická pomôcka bez obsahu peroxidu vám pomôže dosiahnuť biely úsmev bez toho, aby zuby podráždila.

Ak ste nespokojní so svojim odtieňom zubov a rozhodli ste sa s nim poriadne zatočiť, Smilepen je skvelým riešením bez toho, aby ste museli rýchlo bookovať termín u zubára. Keďže neobsahuje peroxid, zuby nepodráždi, preto je úplne bezpečný na použitie v domácom prostredí. Je to perfektná pomôcka napríklad v prípade, že vás čaká dôležitá akcia, spoločenská udalosť alebo formálny event a vy si chcete dopriať skutočne oslnivý úsmev. Stačiť vám budú dva týždne intenzívnej kúry.

image1

Dvojtýždňová kúra je skvelá pre všetkých z nás, ktorí nestíhajú. Použiť ju môžete počas akejkoľvek aktivity - či už vybavujete ranné e-maily, čítate po večeri knihu alebo uspávate dieťa. Na vyčistené zuby aplikujete pomocou pera gél, ktorý skvelo drží a nikam nevyteká. Následne na zuby nasadíte náustok, ktorý slúži ako urýchľovač. LED svetlo sa postará o to, aby bielenie prebehlo do 15 minút. Potom už len stačí zvyšok gélu odstrániť zo zubov a vaše “sedenie” je hotové. Na jednu kúru vám bude stačiť 1,5 pera, avšak pokiaľ by ste chceli kúru zopakovať viackrát do roka, stačí, keď si dokúpite už len samostatné perá. Smilepen je dostupný v dvoch farbách - klasickej bielej a bezdrôtovej čiernej.

Smilepen aj produkty značky Swissdent nájdete v portfóliu Profimed. Kompletnú ponuku starostlivosti nielen o zuby nájdete na profimed.eu / profimed.cz

Foto: Redakcia

965

Súvisiace články