Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 12. júl 2021

Letná starostlivosť o pokožku so suncare líniou àla Palla

Nároky našej pokožky sa s ročným obdobím menia. V lete si žiada viac hydratácie, ale aj špeciálnej starostlivosti, ktorá chráni pred slnkom, koriguje dopad slnečného žiarenia a zároveň aj poskytuje dôkladnú starostlivosť.

Letná starostlivosť o pokožku so suncare líniou àla Palla

Nároky našej pokožky sa s ročným obdobím menia. V lete si žiada viac hydratácie, ale aj špeciálnej starostlivosti, ktorá chráni pred slnkom, koriguje dopad slnečného žiarenia a zároveň aj poskytuje dôkladnú starostlivosť. Ešte o krok ďalej svoju starostlivosť o pokožku môžete posunúť so špeciálnou suncare líniou slovenskej značky àla Palla.

Ochrana pred slnkom inak

O tom, že SPF je v starostlivosti o pleť nenahraditeľným produktom už mnohí vieme. Neplatí to len v lete, kedy sú slnečné lúče silné a intenzívne, ale počas celého roka, kedy zápasime s UV žiarením. Má schopnosť prenikať aj cez oblaky alebo cez sklo a spôsobuje nielen predčasné starnutie a s nim súvisiace dôsledky ako vznik vrások či pigmentových škvŕn, ale aj ďalšie problémy. Keď už máme základ ochrany v podobe SPF zvládnutý, je na čase slnečnú starostlivosť posunúť ešte o niečo ďalej.

alapalla cinc san 545

Značka àla Palla je známa svojim inovatívnym prístupom ku kozmetike a v jej produktoch tak nájdete zaujímavé prepojenia prírodných ingrediencií, ale aj moderných zložiek a technológií. Túto filozofiu využila aj pri formulácii svojej suncare línie, v ktorej nájdete skvelé produkty. Pomocou nich môžete posunúť svoju každodennú starostlivosť a ochranu voči slnečným lúčom na nový level. Či už sa chystáte na dovolenku k moru alebo hľadáte stálice do svojej každodennej rutiny.

alapalla cinc san 13 2

Vyšší level slnečnej ochrany

àla Palla túto sezónu uviedla dve veľmi pútavé novinky, ktoré si nás získali svojim zložením a účinkami. Nejde o tradičné opaľovacie produkty, ale špeciálnu starostlivosť o pokožku, ktorá je vystavená slnečnému žiareniu. Ide o Telový olej na opaľovanie a Krém na bunkovú ochranu.

Revitalizačný olej bol vytvorený ako špeciálna starostlivosť pre pokožku tela, ktorá je vystavená UV žiareniu. Jeho úlohou je regenerovať a chrániť, čo dokáže vďaka obsiahnutým antioxidantom vo forme vitamínu E a látkam Biodine V a Goldella. Keďže tento produkt neobsahuje ochranný faktor, vždy sa musí používa v kombinácii s krémom na opaľovanie s dostatočne vysokým SPF, ktorý poskytuje ochranu, zatiaľ čo telový olej sa postará o zvyšok. Jeho antioxidačné vlastnosti redukujú dopad UV žiarenia, udržiavajú pokožku hydratovanú a jemnú. Je to ideálny produkt na leto, kedy odhaľujeme viac kože, ktorá je následne vystavená slnečnému žiareniu. Používať ho pritom môžete na dennej báze, no doprať si ho môžete aj počas dovoleniek, kedy vám pomôže výrazne redukovať dopad UV žiarenia na stav vaše pokožky a udrží ju krásne mladistvú.

Untitled Session19095 Edit

Druhá novinka - Krém na bunkovú ochranu predstavuje komplexný prístup v starostlivosti o pokožku, pretože v sebe spája nielen vysoký ochranný faktor, ale aj špecializovanú starostlivosť o pleť, takisto zameranú na zvrátenie negatívneho dopadu UV žiarenia. Vďaka svojej ľahučkej konzistencii je vhodný na každodennú aplikáciu na telo aj tvár. Obsahuje až 5 patentovaných zložiek, ktoré synergicky pôsobia proti známkam predčasného starnutia a pleť zároveň dôkladne vyživujú. Látka Ectoin® sa stará o ochranu kože až na bunkovej úrovni a predstavuje tiež ochranu proti UV žiareniu. Na bunkovej úrovni funguje aj látka MossCellTecTM No. 1, ktorá chráni pokožku pred nepriaznivým vplyvom UV žiarenia, pričom v kombinácii s ďalšou látkou Phytosolve® 8034 s vitamínom A umožňuje prienik výživy do hĺbky pokožky. Komplex hydratačných látok Lactil® zároveň zabezpečuje hydratáciu. A presne to pokožka po vystavení slnečnému žiareniu potrebuje.

Untitled Session19106 Edit

Komplexná starostlivosť o pokožku v lete

Z minulého roku môžete poznať Revitalizačný sprej, ktorý sa takisto kombinuje s produktami s vysokým ochranným faktorom pretože neobsahuje SPF. Jeho zloženie využíva rovnaké aktívne látky ako Telový olej na opaľovanie, no líši sa svojou konzistenciou a spôsobom aplikácie. Ide o ľahučký mist, ktorý budete s radosťou používať každý deň, no zároveň sa budete tešiť so skvelých účinkov vrátane boja proti voľným radikálom a znečistenému prostrediu, ale aj proti modrému svetlu, čo ocenia všetci z nás, ktorí napríklad pracujú s počítačom a smartfónmi.

Untitled Session19094 Edit

Slnečná starostlivosť by nemala končiť počas dňa, pokožku je potrebné po intenzívnych lúčoch poriadne zregenerovať a vyživiť. V tom vám pomôže Regeneračný krém po opaľovaní. Používa sa po dni strávenom na slnku. Vďaka svojej príjemnej konzistencii sa jednoducho rozotiera a rýchlo vstrebáva, pričom okamžite poskytuje pokožke potrebnú výživu. Starajú sa o to aktívne látky ako Biodine V, ktorá pokožku dlhodobo regeneruje, či známy a rokmi overený pantenol, ktorý upokojuje a hydratuje. V kombinácii s aktívnou látkou z machu a obsahom vitamínu A v patentovanej forme Phytosolve® 8034 predstavuje skutočne komplexnú starostlivosť ušitú na mieru pokožke, ktorá bola vystavená UV žiareniu. Vďaka tejto statostlivosti je koža chránená, vyživená a dôkladne zregenerovaná. Doprajte jej maximum a uvidíte, že sa vám odvďačí svojim zdravím a krásou.

Untitled Session19105 Edit

Foto: àla Palla

1004

Súvisiace články