Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 25. január 2021

Kórejské značky kozmetiky, ktoré stoja za vyskúšanie

BB krémy, sheet masky či 10-kroková beauty rutina pochádzajú práve zJužnej Kórei. Tamojší kozmetický priemysel je niekoľko rokov pred zvyškom sveta apravidelne odtiaľ prichádzajú zaujímavé novinky ainovácie.

Kórejské značky kozmetiky, ktoré stoja za vyskúšanie

BB krémy, sheet masky či 10-kroková beauty rutina pochádzajú práve z Južnej Kórei. Tamojší kozmetický priemysel je niekoľko rokov pred zvyškom sveta a pravidelne odtiaľ prichádzajú zaujímavé novinky a inovácie. Práve tam vznikli značky, ktoré sa postupne prebojovali do zvyšku sveta a získali si obrovské masy fanúšikov. Tieto určite stoja za vyskúšanie.

@saturday_skin

Neogen

Produkty založené na najnovších dermatologických poznatkoch nájdete v ponuke značky Neogen. Využívajú patentované biotechnologické zloženie, ktoré maximalizuje účinky prírodných látok. Všetky produkty sú bezpečné a efektívne, majú dlhodobé výsledky a zrejme aj preto patrí k najpopulárnejším kórejským značkám.

Top produkt

The Neogen Day-Light Protection Sunscreen SPF 50+ PA+++

The Neogen Day Light Protection Sunscreen SPF 50 PA  

Saturday Skin

Značka, na ktorej hlavnej zložke Cha-7 es Complex sa podieľali kórejskí top vedci patrí k najpopulárnejším značkám vo svojej domovine, ale aj vo svete. Vďačí za to najmä peptidovým formuláciám, ktoré nabíjajú pleť silnými regeneračnými látkami a silnými anti-ageingovými látkami. V ich ponuke si každý nájde to svoje, či už ste majiteľkou suchej, dehydratovanej pokožky alebo hľadáte niečo pre citlivú pleť či dokonalú starostlivosť pre zrelú pleť.

Top produkt

Saturday Skin Bright Potion Probiotic Power Serum

Saturday Skin Bright Potion Probiotic Power Serum  

Erborian

Keď sa spojí kórejsky a francúzsky prístup ku kozmetike, vznikne úžasná značka so zaujímavými produktmi. Kombinujú to najlepšie z oboch svetov, kórejskú stranu zastupujú prírodné, bylinné ingrediencie, ale aj vyspelé technológie, zatiaľ čo francúzsky vplyv sa odrazil na sofisitikovaných a luxusných formuláciách. Produkty z dielne tejto značky sa sústreďujú nielen na zlepšenie vzhľadu pleti, ale aj jej celkového zdravia.

Top produkt

Erborian CC Cream

 Erborian CC Cream

CosRX

Značka CosRX funguje od roku 2014 a jej názov kombinuje dva pojmy – cosmetics (Cos) a RX, ktorý v angličtine predstavuje lieky na predpis. Jej cieľom je vytvárať efektívnu a dostupnú kozmetiku, ktorá si poradí s akýmikoľvek problémami. Sústreďujú sa na unikátne a inovatívne formulácie, ale aj zaujímavé ingrediencie ako napríklad slimačí mucín. Nízkou cenou a vysokou účinnosťou si dokázala získať obrovskú základňu fanúšikov a dnes patrí k najpopulárnejším kórejským značkám.

Top produkt

CosRX Acne Pimple Master Patch

CosRX Acne Pimple Master Patch  

Amore Pacific

Táto značka je najväčšou a zrejme aj najuznávanejšiu kozmetickou značkou v Kórei a zastrešuje niekoľko ďalších kórejskych značiek ako Laneige, Sulwhasoo či Innisfree. Založená bola už v roku 1945 s cieľom vytvoriť kozmetiku postavenú na zelenom čaji z ostrova Jeju, kde dnes vlastní vlastné čajové plantáže, odkiaľ čerpá ingrediencie pre svoje produkty. Kozmetika tejto značky je doslova legendárne, prepája tradíciu s modernou vedou, čoho výsledkom sú vysoko efektívne, no pritom luxusné produkty.

Top produkt

Amore Pacific Treatment Enzyme Peel Cleansing Powder

Amore Pacific Treatment Enzyme Peel Cleansing Powder  

Skinfood

Filozofia značky Skinfood je sústredená okolo jedla, ktoré je základom fyzického, duševného zdravia a dokonca aj zdravia pokožky. Vo svojich produktoch využíva rôzne potraviny ako vajíčka, avokádu, ryža či med, ktoré poskytujú priaznivé účinky pre pleť. Ich cieľom je poskytnúť pleti dokonalú výživu plnú vitamínov a minerálov a vyťažiť z nich tak krásnu a zdravú pleť. Kozmetika tejto značky je prírodná, účinná a cenovo dostupná, čo z nej urobilo kórejskeho favorita.

Top produkt

Skinfood Egg White Pore Foam

 Skinfood Egg White Pore Foam

dear, Klairs

Vegánska, ekologická značka dear, Klairs je ako stvorená pre ľudí s citlivou pleťou. Za svoje produkty získali niekoľko ocenení a dnes sa predáva takmer po celom svete. Zakladá si na jednoduchých, no efektívnych ingredienciách a formuláciách, pričom vytvárajú funkčnú kozmetiku, ktorá citlivej pleti poskytne nadštandardnú starostlivosť v rôznych smeroch. Stará sa o pleť a poskytuje jej všetko, čo by mohla potrebovať na to, aby bola zdravá a krásna.

Top produkt

dear, Klairs Supple Toner

dear Klairs Supple Toner

Foto: archív značiek, Instagram

3227

Súvisiace články